Nienna Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 (edited) Αντιγόνη Κι ας πέρασαν τόσα σαν αυτό καλοκαίρια, τόσοι χειμώνες, δεν μπόρεσα απ’ τα κατάστιχα της φωτεινής μου μνήμης να σβήσω τη μορφή σου και κείνα τα γράμματα που η μια στην άλλη γράφαμε – κι ας απείχαν οι φωνές μας μόνο μερικούς τόνους, τα χείλη μας λίγες ανάσες, λίγη θέληση, μια δρασκελιά και σαράντα λεπτά πριν το διάλειμμα… Μου είχαν πει πως η μορφή σου θα θολώσει, μα η μνήμη μου καλή όντας με προδίδει, φοβάμαι, κι έχω ως βλέπεις θάρρος αρκετό, τόσο ώστε να μη με νοιάζει, ώστε το γράμμα αυτό στα μάτια σου να φτάνει, Αντιγόνη… ~ Καλοκαιρινό. Edited October 17, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Απλά συγκινητικό... Την άποψή μου την ξέρεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Σ' ευχαριστώ Rasp. [Ξεθάφτηκε και αυτό το ποιηματάκι, έχει πολύ καιρό από τότε που το ανέβασα!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts