Rikochet Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Κοιτώ, με θαυμασμό Το στόμα σου Ανοιγοκλείνει - Δεν ακούω φωνή. Διαβάζω, με περηφάνεια Τις λέξεις σου Απλώνονται - Δεν σε καταλαβαίνω. Γλείφω, πρόθυμος Τις αιμορραγούσες πληγές σου Καθαρίζουν - Δεν γιατρεύονται. Αγγίζω, μαγεμένος Το ατελές δέρμα σου Ανατριχιάζει - Δεν νιώθω τίποτα. Θέλεις να σε μισήσω Ανόητη - Με ξεδιπλώνεις Και τρομάζεις τη γαλήνη μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Μόνο γαλήνη δεν πήρα.... Δέν μπορώ να γράψω και πολλά για το συγκεκριμένο αν και είναι σίγουρα καλογραμμένο ... λάτρεψα: "Γλείφω, πρόθυμος Τις αιμορραγούσες πληγές σου Καθαρίζουν - Δεν γιατρεύονται. " Δέν ξερω γιατί αλλα μου άρεσε πάρα πολύ... Γουέλ Ντάν και ΠΑΛΙ !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Μα καλά, είχες τόσα ερεθίσματα σήμερα για πραγματικά έργα τέχνης και συνεχίζεις με καψουροποιήματα; Τι να σου πω, όμορφο ήταν, κατάλαβα τι ήθελες να πεις, αλλά εμένα δε μου μίλησες. Συνέχισε να γράφεις - και βάλε μέσα ξυράφια, σύρματα, ψηφιδοτά, σκυλιά-οδηγούς τυφλών κλπ κλπ κλπ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 (edited) Έχει ωραιότατη δομή, δεν νομίζω να έχεις ξαναγράψει ακριβώς σε αυτήν τη δομή. Πολύ ωραίο το όλο θέμα με τους μονολεκτικούς τρίτους στίχους με παυλίτσα. Νόημα απλό, αλλά η μορφή το βοηθά πολύ. Ο έρωτας δεν είναι ρηχό θέμα, είναι όσο ρηχό ή όσο βαθύ το βιώνει ο καθένας, όπως και όλα τα άλλα στη ζωή εξ' άλλου. Life is what you make of it... Επίσης έχει πάλι το γνωστό Rikks-feat. Ενώ νοιώθει κανείς πως είναι προσωπικό, μπορεί άνετα να το εκλάβει και ως γενίκευση. Πρακτικό πράγμα αυτό. Ένα πράγμα που του λείπει σε σχέση με άλλα σου είναι η γνωστή δύναμη-αλά-Ρίκο, είναι λιγότερο δυνατό από άλλα. Υποψιάζομαι όμως πως έχεις απηυδήσει απλώς. Λογικό είναι. Δεν μπορεί κανείς να κρατήσει την ένταση της απόγνωσης για πάντα. Κατάραμένη εντροπία... Edited November 28, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Τελικά δεν έχει σβήσει τίποτα, όλα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ θα συνεχίζεις να βασανίζεσαι έστω να επηρεάζεσαι. Φυσικά είναι καλό ότι τουλάχιστον έχεις διώξει τη πιθανότητα να αποκτήσεις στοιχεία μίσους αλλά είναι ώρα να το αφήσεις πίσω σου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 No peace can be found where the wild roses grow... And they do grow you know and there's nothing to be done for... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts