Atrelegis Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Being John Malkowitz The Darkness Ένα περίεργο θρίλλερ που βγήκε μάπα και δε θυμάμαι τίτλο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mort13 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Ένα περίεργο θρίλλερ που βγήκε μάπα και δε θυμάμαι τίτλο <{POST_SNAPBACK}> Tο Blair Witch Project θα είναι αυτό Ακόμα κλαίω τα λεφτά που έδωσα για να δω την μεγαλύτερη φούσκα στην ιστορία του κινηματογράφου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixie Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους και προσθέτω το "Ο μεγάλος Λεμπόφσκι" των αδελφών Κοέν. Τα έχει όλα μέσα, ακόμα και μπόουλινγκ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 οτι ειπατε πιο πανω.. και να προσθεσω waking life napoleon dynamite united states of leland ας περιμενουν οι γυναικες (θεικο) zardoz karate blind escape κι ενα γερμανικο που δε θυμαμαι τον τιτλο αλλα ειναι με δυο γερμανους που μπαινουν σε ενα εξοχικο σπιτι στη λιμνη και καταστρεφουν τη ζωη μιας οικογενειας και την ψυχολογια μου!!! το ξερει κανεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Είχα πετύχει εγώ το καλοκαίρι στην τηλεόραση μια πολύ κάφρικη γαλλική ταινία. Ήταν μια παραλλαγή του παραμυθιού "Χάνσεν και Γκρέτεν". Ζευγάρι σκοτώνει συμμαθητή τους, θάβει το πτώμα στο δάσος και μετά χάνεται. Καταλλήγει σε καλύβα ερημήτη γέροντα που κλειδώνει το κορίτσι στο υπόγειο για να αδυνατίσει, ενώ ταϊζει και βιάζει το αγόρι. Στο τέλος το ζευγάρι το σκάει. Όχι παράξενη, αλλά εντελώς μα εντελώς κάφρικη... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Προσθέτω το Oldboy, το Battle Royale, το Casshern και το Red Violin αλλά με διαφορετικό τρόπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 χεχε έχετε δει τον Ανδελουσιανό σκύλο του Μπουνιουέλ; χεχε Χεχεχε... Ναι. Γάματ. Πάραξεν. Λε σουρεαλίσμ. Επίσης πάραξεν ήταν το Eraserhead. Και το Awakening the Beast του cult βραζιλιάνου horrorίστα Jose Mojica Marins. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 χεχε έχετε δει τον Ανδελουσιανό σκύλο του Μπουνιουέλ; χεχε <{POST_SNAPBACK}> όχι. Πού το βρήκες; Το θέλω. Μελδόκιος από πάνω πού το βρήκε; Επίσης Bad guy - Κιμ κι ντουκ και (αν και όχι τόσο παράξενη όσο απολαυστική - ιμπρεσσιονιστική - σουρρεαλιστική (;)) Ρόμα - Φελίνι (υπότιτλος: οι πουτάνες της ρώμης ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Να προσθέσω και το Hedwig and the angry inch-το χετε δει?Αν όχι, το συνιστώ! Αρκετα σουρεάλ και περίεργη γενικά και πολύ καλή! Το current avatar μου είναι απο κει . Έχει και πολύ/πολλή καλή μουσική Το έχω δει το 24 hour people και ναι, μοιάζει με το almost famous αλλα λίγο, γιατί αναφέρεται σε άλλο κομμάτι και εποχή της μουσίκής και είναι κ αλλιώς γυρισμένο-ειναι περίεργα γυρισμένο. Πολύ καλή ήταν. Το being john malkovich το λάτρεψα!!!Το ίδιο και το π, φυσικά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Un chien andalou download, review, screenshots http://wayney.pwp.blueyonder.co.uk/uca.htm Καλοί κύριοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
When Black Roses Bloom Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Cube Cube 2: Hypercube Dark City Blade Runner (The Movie) The Rocky Horror Picture Show Αυτά μπορώ να θυμηθώ αυτη την στιγμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Ο χρησμός της πεταλούδας. Αν έγιναν όλα αυτά στην πραγματικότητα, θέλω να γίνω Mothman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Τωρα που λεμε για πεταλουδες --- The Butterfly Effect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Throgos αν δεν το έχεις βρει ακόμα, θα μπορούσα να στο γράψω (όπως και τη Χρυσή Εποχή, νομίζω πως έχω πρόσβαση σε μια κόπια). Επίσης πάραξεν ήταν το Eraserhead. Πσσσσ........Έκανα να κοιμηθώ μια βδομάδα, Θεέ μου Μόλις θυμήθηκα τον Ντάριο Αρτζέντο.....εμ....ταινία.....όλες όσες έχει κάνει ίσως....και ξανά "χεχε" Υ.Γ. Πρέπει να σημειώσω εδώ ότι: χεχε -προσοχή- δεν είναι γέλιο....είναι η πανηλίθια έκφραση που είχε το πρόσωπο μου μετά την παρακολούθηση των ταινιών αυτών, όπως και του Ανδελουσιανού σκύλου.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Από Argento 2 ταίνιες έχω δει, το Φάντασμα της Όπερας, που αν δε πρωταγωνιστούσε η κόρη του δε θα άξιζε καν να τη δεις και το Suspiria (ακόμα με στοιχειώνει η μουσική του) που εντάξει ήταν ΜΕΣΑ στην ψυχεδέλια με τα τρελά χρώματα κτλ, αλλά δε θα την έλεγα ακριβώς περίεργη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ναι ίσως έχεις δίκιο....δεν είναι ακριβώς "περίεργες" (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς είναι μια παράξενη ταινία) είναι μάλλον cult ή death (αν υπήρχε τέτοιο είδος, όπως στη metal) Εγώ ένα ξέρω, είναι χεχε.....δεν έχω να συμπληρώσω τπτ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Από ότι έχω καταλάβει από το ντοκυμαντέρ που συνόδευε το DVD του Suspiria είναι απλά ταινίες γυρισμένες από έαν άτομο που δε το ενδιαφέρει να διηγηθεί μια ιστορία, αλλά να δείξει μια σειρά από μακάβριες, σκοτεινές, ψυχεδελικές εικόνες, η ιστορία είναι απλά η αφορμή για να το κάνει. Τώρα με death metal μόνο στη θεματολογία ταιριάζουν, αλλά και πάλι μόνο με Celtic Frost θα μπορούσα να τις παρομοιάσω από το εν λόγω μουσικό κίνημα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Πως και δεν ανέφερε κανένας ακόμα το Sin City?? Το αναφέρω εγώ λοιπόν! Πραγματικά περίεργη ταινία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBRICK Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ποιές είναι οι πιο παράξενες ταινίες που έχετε δει ποτέ; Σεναριακά, σκηνοθετικά, whatever. <{POST_SNAPBACK}> Κάποιες από τις προαναφερθείσες ταινίες είναι από τις αγαπημένες μου και είναι όντος παράξενες.Σε αυτές έχω να προσθέσω μερικές ακόμα όπως είναι Dogville η τριλογία Επιδυμία-Το στοιχείο του εγλήματος-Europa Νοσφεράτου Στο εργαστήριο του δ. Καλιγκάρι Ο ψαλιδοχέρης και πόσες ακόμα έχουμε να προσθέσουμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardeniosilvenes Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 1. Χαμένη λεωφόρος 2. "π" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 E...το "Στο στομα της τρελας" δεν ηταν ελαφρως παραξενη ταινια; Επιρροες του Λαβκραφτ στον Καρπεντερ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Almodovar κανείς δεν έχει δει; Για προσπαθήστε να περιγράψετε μιας οποιασδήποτε την υπόθεση και θα βγει κάτι σαν "καλόγρια με AIDS μένει έγκυος από τραβεστί" (=Todo sobre mi madre/Όλα για τη μητέρα μου). Γενικά στις ταινίες του Π.Α. πάντα συμβαίνει και κάτι κουφό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Eraserhead. That is all. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 (edited) Ας μη ξεχνάμε και τα εγκώρια προϊόντα. Έχεις δει κανείς "Οι σφαίρες πέφτουν σα χαλάζι"; Έντιτ: "εγκώρια"...; Edited June 19, 2011 by KELAINO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Αααα! Το 'χω. Για εγχώρια προϊόντα. "Ας περιμένουν οι Γυναίκες". Κάλτ ταινία, Καφκικό / Μπεκετικό δράμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts