Βάρδος Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Όπως υπονοεί κι ο τίτλος, έγραψα το τελευταίο επεισόδιο στην Αναζήτηση της Βασίλισσας Ζηράθα. Στο Βασίλειο του Φανταστικού δεν το έχω ανεβάσει ακόμα, αλλά εδώ, στο attachment, είναι ολόκληρη η Αναζήτηση, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε. Πληροφοριακά: αυτή είναι μια ιστορία σε συνέχειες, την οποία έγραψα για το περιοδικό Κατά Φαντασίαν της Κάισσας. Λόγω του περιορισμένου χώρου του περιορικού, η ιστορία έχει συμπιεστεί όσο δεν παίρνει. Όσοι ξέρετε το πραγματικό μου ύφος, σίγουρα, θα το καταλάβετε αμέσως αυτό. Ωστόσο, ελπίζω να την απολαύσετε. Η_Αναζήτηση_της_Βασίλισσας_Ζηράθα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Την τελείωσα τώρα, αφού δεν έλεγε να μη δώ το τέλος (είχα ξεκινήσει από το Κατά Φαντασίαν). Καλοστημένη ιστορία, προσαρμόζεις πολύ αποτελεσματικά διάφορες οφιολατρικές παραδόσεις στον κόσμο και το έργο σου, ενώ η συμπεριφορά των χαρακτήρων είναι ρεαλιστική. Γενικά μπορώ να πώ ότι μοιάζει κανείς να έχει ταξιδέψει μαζί με τη βασίλισσα όταν τελειώνει. Keep up the Good Work! Edited December 5, 2005 by The Blackcloak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 LOL. Πήγα να ποστάρω πριν και κόλλησε το φόρουμ. Tα ξαναλέω λοιπόν. Φαίνεται όντως ότι είναι συμπιεσμένο, αλλά είναι πολύ ωραίο nevertheless. Ατμοσφαιρικό, με πάρα πολλά στοιχεία που προσδίδουν όχι μόνο αληθοφάνεια αλλα και "αλήθεια". Πλήρες, παρότι είναι σχετικά μικρό για την ιστορία. Κάπου μου θύμισε το Άρμπεναρκ, αλλά ειναι λογικό υποθέτω. Πολύ ωραίο indeed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts