Oberon Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 (edited) Μια που δεν μπορούμε να δούμε στα new posts τι ανεβαίνει στην Γκάλερυ, καλό θα ήταν σε αυτό το τόπικ να γράφουμε ένα ποστ κάθε φορά που ανεβάζουμε κάποια εικόνα/εικόνες, ώστε τουλάχιστον να βλέπουμε πως κάτι νέο υπάρχει εκεί. Kαι υπάρχουν ήδη αξιόλογες δουλειές από αρκετούς καλλιτέχνες του φόρουμ μας, οπότε ρίξετε μια ματιά. Επίσης, ας αποφύγουμε, και το τονίζω αυτό, *ας αποφύγουμε* να ανεβάζουμε εικόνες και έργα άλλων καλλιτεχνών χωρίς την άδεια τους! Εξαίρεση αποτελεί το ανέβασμα 3-4 εικόνων μόνο, οι οποίες μετά θα μπούν σε κάποιο τόπικ παρουσίασης ενός καλλιτέχνη, πάντα με λινκ στο/στα sites του εν λόγω καλλιτέχνη. Edited December 5, 2005 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORIEN Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Dain σορυ, εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να βάζουμε ότι είναι δικό μας. Κι έτσι και τα δύο άλμπουμ είναι εξολοκλήρου άλλων καλλιτεχνών που είχα στις εικόνες μου και απλά ήθελα να τις δείξω και σε σας. Δυστυχώς δεν ξέρω από ποιους καλλιτέχνες είναι οι πιο πολλές. Αν θες και γίνεται μπορώ να τις σβήσω όλες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Το πρόβλημα είναι πως οι καλλιτέχνες αυτοί είναι απίθανο να μιλάνε ελληνικά και μπορεί να νομίσουν πως κάποιο site - το δικό μας - "εκμεταλλεύεται" τη δουλειά τους, μιας και δεν θα μπορούν να διαβάσουν τι γράφουμε για τις εικόνες τους. Άντε μετά να τους εξηγήσεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Όχι εντάξει Lorien, θα έλεγα να μην τις σβήσεις προς το παρόν, (εκτός αν το ζητήσουν οι admins ή κάποιος καλλιτέχνης) απλά καλύτερα να βάζουμε σχετικά λιγότερες εικόνες (εκτός αν υπάρχει άδεια από τον καλλιτέχνη) και πάντα με ανάλογο τόπικ με links για το site του. Νομίζω πως 3-5 εικόνες είναι εντάξει και αν υπάρχει και τόπικ όπως έλεγα τότε εμπίπτουμε στο λεγόμενο fair usage που είναι άγραφος μεν, αλλά συνήθης κανόνας του Netiquette. Εννοείται βέβαια πως δικά μας έργα βάζουμε όσα θέλουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Mια νέα user γκάλερυ δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες του Sergiokomic. Check it out. http://community.sff.gr/index.php?act=mod..._album&album=24 Eπίσης γενικά στη Γκάλλερυ έχουν ανέβει πολύ αξιόλογα έργα. Δείτε τα και σχολιάστε τα. Αξίζουν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiokomic Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Mια νέα user γκάλερυ δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες του Sergiokomic. Check it out. http://community.sff.gr/index.php?act=mod..._album&album=24 Eπίσης γενικά στη Γκάλλερυ έχουν ανέβει πολύ αξιόλογα έργα. Δείτε τα και σχολιάστε τα. Αξίζουν! Ευχαριστώ Dain! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ανέβασα δύο έργα μου τώρα... Προβλέπονται και άλλα στο εγγύς μέλλον! http://community.sff.gr/index.php?s=&act=..._album&album=29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Εγώ περνάω μια φάση αλλαγής στυλ ή τουλάχιστον θεματολογίας. Όσα είδατε, είδατε, κοινώς. Βαρέθηκα, θέλω να κάνω μια αλλαγή. Το κάνω συχνά, δεν είναι λόγος ανυσηχίας. Γι αυτό εξ' άλλου έχω να κάνω καινούριο έργο κάτι μήνες. Μιας και μου συμβαίνει αυτό λοιπόν, θα εκτιμούσα κριτικές από όσον κόσμο ασχολείται σοβαρά με το να φτιάχνει εικόνα, είτε ζωγραφίζει, είτε είναι γραφίστας, είτε κάνει ταινίες, οτιδήποτε, αρκεί να έχει σχέση με εικόνα. Όταν λέω κριτικές εννοώ εποικοδομητικές, λεπτομερείς, και με προτάσεις. Θα κάνω μια στροφή, και θέλω να έχω όσα πιο πολλά δεδομένα μπορώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Καλά όλ' αυτά, αλλά δεν ξέρω που να δω το έργο σου, πρώτον (από τη στιγμή που είσ' εδώ, μπορείς να δημοσιεύεις κι εδώ, όχι μόνο στο DevianArt), άσε που δεν έκρινες ακόμα τις εικόνες μου! Χαίρομαι που άρεσε το σχέδιο με τους μαρκαδόρους στον Κώστα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 (edited) Μέσα στη gallery, υπάρχει μια subgallery που λέγεται A Soul of Shadows. Εκεί είναι όλα τα δικά μου, εκτός και αν μου έχει ξεφύγει κανένα. Click me Θα κρίνω και τα δικά σου, μην ανησυχείς! Edited January 17, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Αταλάντη θα κάνεις μια στροφή ή την έχεις κάνει ήδη? Μιλάς μόνο για το τελευταίο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Θα. Βαρέθηκα αυτό το στυλ. Με έχει κουράσει. Δεν ξέρω τι θα κάνω... Ξέρω πως θέλω κάτι διαφορετικό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ανέβασα μερικές ακόμα... Ελπίζω να σας αρέσουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Ξέχασα να γράψω διεύθυνση για τη νέα Gallery· βρίσκεται στο http://community.sff.gr/index.php?act=mod..._album&album=30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLatinum21 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Η Γκαλερι μου ειναι στο εξης λινκ http://community.sff.gr/index.php?act=mod..._album&album=32 Δειτε τη και πειτε μου τη γνωμη σας. ΤΗΑΝΧ !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts