Jump to content

Μέσα

trillian

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Αλεξάνδρα

Είδος: παραφροσύνη :o

Βία; ¨Οχι

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 408

Αυτοτελής: ελπίζω!

Σχόλια: Ό,τι ξέρετε ξέρω γι αυτό. Απλά....βγήκε....από το πουθενά.

Κάθισα στην πολυθρόνα και άναψα ένα τσιγάρο. Παρακολούθησα τον καπνό ν'απλώνεται στο δωμάτιο. Σπείρες και σπείρες και σπείρες….ομίχλη. Αποφάσισα να γεμίσω το δωμάτιο καπνό. Αποφάσισα να μείνω εδώ και να κοιτάω τον τοίχο. Το στομάχι μου είχε άλλη άποψη. Ανακατευόταν. Ή μάλλον όχι. Εγώ ανακατευόμουν. Ήθελα να ξεράσω, όχι το φαγητό, αλλά τα συναισθήματα. Ή ακόμα καλύτερα, τις σκέψεις. Χωρίς σκέψεις δε θα υπήρχαν συναισθήματα. Δε θα υπήρχαν διλήμματα. Δε θα υπήρχε αγωνία.

Άναψα άλλο ένα τσιγάρο. Κοίταξα το δωμάτιο. Ο καπνός έφευγε από την πόρτα. Σηκώθηκα και την έκλεισα. Άνοιξα τις κουρτίνες και γύρισα την πολυθρόνα προς το παράθυρο. Η αναγούλα συνεχιζόταν. Την αγνόησα επί του παρόντος. Κάρφωσα το βλέμμα μου σ ένα συγκεκριμένο σημείο έξω απ το παράθυρο. Έκλεισα το μυαλό μου, έβαλα μια ταμπέλα «επιστρέφω σε λίγο» κι έφυγα. Μέσα. Όσο πιο μέσα γίνεται.

Πιάσε μου το ψαλίδι

Η ελεάννα μου λεγε τις προάλλες…

Τι νέα από το δυτικό μέτωπο?

Μπλα μπλα μπλα

Χαχαχαχαχα

Όχι δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο

Μη μου μιλάς έτσι εμένα μικρέ!

Όλα τριγυρίζουν γύρω γύρω γύρω let’s spin around

-Πιο μέσα.

γιατί?

Έτσι.

Όχι!!!!!!!!!

Μη μου μιλάς έτσι εμένα μικρέ! Εγώ σε δίδαξα όλα όσα ξέρεις!

Σκατά ξέρω.

Ακόμα κι αυτό εγώ στο έμαθα.

Χέσε μας.

Χαχαχαχαχα

Όλα στο μυαλό είναι

Τι μαλακίες κάνεις??

-Συγκεντρώσου.

-Ακόμα πιο μέσα.

τι κάνεις εσύ εδώ? Η θέση σου είναι έξω.

Πέρασα να πω ένα γεια.

Γεια. Φύγε τώρα.

Πέρασα να δω τι κάνεις.

Καλά. Φύγε τώρα.

Δεν είσαι καλά. Γιατί εγώ δεν είμαι καλά.

Ό,τι πεις. Φύγε τώρα.

Έτσι έ?

-πάτος.

Και τώρα θα μιλήσουμε.

Τι θές να μάθεις?

Ποιος είμαι?

Δε μπορώ να στο πω. Δεν το ξέρω ούτε κι εγώ.

Ψέματα. Το ξέρεις. Τα ξέρεις όλα. Πες μου.

Γιατί?

Γιατί δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να μάθω.

Δε θα το αντέξεις.

Χέστηκα. Πρέπει να μάθω.

Είσαι σίγουρος?

Απόλυτα.

Καλά λοιπόν. Είσαι τα πάντα. Ευχαριστήθηκες?

Δε θέλω σιβυλλικές μαλακίες!

Αυτές διαθέτω επί του παρόντος.

Άντε γαμήσου.

Χααχαχαχαχαχα

Όχι!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ!!!

Άντε γαμήσου εσύ!

Γύρισα. Το σημείο έξω από το παράθυρο ήταν ακόμα εκεί. Για μένα δεν ήμουν και τόσο σίγουρος. Η αναγούλα επέστρεψε δριμύτερη. Έτρεξα στο μπάνιο. Έκανα εμετό. Τα έβγαλα όλα από μέσα μου. Ό,τι μπορούσα να βγάλω. Μακάρι να έβγαζα και μένα από κει μέσα, να με ξερίζωνα σαν ρίζα από τη γη. Χαααχααχαχαχα! Σκάσε κι εσύ!

Καλά λοιπόν. Αφού αυτό δεν έπιασε, θα έβρισκα άλλον τρόπο. Πήρα τα κλειδιά κι έφυγα απ το διαμέρισμα. Αν ήμουν ποτέ εκεί εξαρχής.

? παραφροσύνη? ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ! :lolipop:

Λοιπόν,

δυνατή ιστοριούλα, και προκαλεί ένα σκιώδη φόβο. (πάντως όντως δείχνει να είναι κομμάτι απο κάτι μεγαλύτερο)

? παραφροσύνη? ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ! :lolipop:

Χεχε... true.

Ήταν, σίγουρα, ψυχεδελικό. Η πάλη ενός ανθρώπου με ό,τι βρίσκεται μέσα του. Γραμμένο με τρόπο που παρασύρει. :thmbup:

Χαίρομαι που εσείς βγάζετε ένα νόημα από δαύτο :p

Σοβαρά τώρα...βγήκε τελείως από μόνο του, μέσα σε 5 λεπτά, και σημειωτέον, εγώ είμαι σε μια χαρά ψυχολογική κατάσταση.... :huh:

Υποθέτω είναι αυτό που λέει ο Βάρδος, αλλά όχι μόνο αυτό...αλλά τι ακριβώς είναι, δεν έχω ιδέα.

? παραφροσύνη? ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ!

Χμ...οποτε μάλλον θα πρέπει να το συνεχίσω....:p

¨Οπως και να χει, χαίρομαι που σας άρεσε :D

Όπως λέγαμε και στο MSN, είναι αποτέλεσμα μιας ξαφνικής αυθόρμητης δημιουργικής παρόρμησης. Έτσι βγήκε κάτι διαφορετικό, δυνατό, εκρηκτικό και ελεύθερο. Το στυλ είναι σουρεαλιστικό αλλά με χιούμορ.

Έχει τη δυνατότητα να γίνει, ή να αποτελέσει κομμάτι, κάποιας μεγαλύτερης ιστορίας ή ίσως και να είναι η αρχή μιας σειράς από τέτοια κείμενα με τους ίδιους (τον ίδιο?) πρωταγωνιστή. Πράγματι ύπάρχει κάτι πιο "σκιερό" στην ιστορία, που της δίνει και μια "θριλεράτη" γεύση.:)

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, αυθόρμητο, ορμητικό, δυνατό, χιουμοριστικό, παρανοϊκό. Και πολύ καλό.

:o

Από τα πιο "αληθινά" γραπτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες. Οι ατάκες με έστειλαν, αλλά και η όλη ψυχεδέλια έδεσε πολύ καλά την συνταγή. Damn.

(Αν μπορεί να έχει τον ίδιο αυθορμητισμό σε άλλα κείμενα καλώς, αλλιώς, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν βγούνε και sequels λες και είναι κινηματογραφική επιτυχία )

Edited by Sabrathan

γειας σας τριλλιαν! θα θελατε να κανωμε σεκς?

πολυ καλο μπραβο κοριτσι μου... δυναμη! θα το προτιμουσα λιγοτερο απειλητικο και θριλερατο αλλα εγω ειμαι αλλη περιπτωση!

(γιατι με ερεθιζουν οι εξυπνες γυναικες?)

Δεν ξέρω, αλλά αυτό που λένε ότι και το αντίστροφο ισχύει, αρχίζω να μην το βλέπω καθόλου και ανησυχώ. (Ή μηπως.. είμαι βλάκας?!)

THIS IS SPAM.

:o :o :o

On line προτασεις? :o Φέρτε τον αιθέρα....τα άλατα...ακόμα και το πιπέρι! Be stil my heart!

Aπειλητικό και θριλεράτο? Δεν ειχα τετοια προθεση-βασικά δεν είχα καμια πρόθεση- αλλά τώρα που το λέτε....Φοβάμαι ότι έχει πολλά απο μένα το κείμενο...Θα το δείξω στον ψυχολόγο μου :p

(Tα περι μυαλού και σεξ είναι άλλο μεγάλο θέμα..ανοιξτε ένα τοπικ :p)

Καλά, το "αυθόρμητο" μπορεί να ισχύει μεν αλλά να μη φαίνεται δε σε ένα κείμενο. Σε αυτό εδώ το κείμενο απλά και ισχύει και φαίνεται, κι αυτό είναι κάτι που το χαρακτηρίζει. Πολύ ωραία ιδέα αυτή περί ξεράσματος των συναισθημάτων, της αναγούλας. Πάρα πολύ καλή και ρεαλιστική, πάω στοίχημα πως μπορεί κανείς να νοιώσει ακριβώς έτσι... Ο "διάλογος" μέσα με κούρασε λιγάκι σε κάποια σημεία, και δεν νομίζω πως φταίει η ψυχεδέλεια γιατί αυτή μ' άρεσε. Πάντως θα έλεγε να τα κάνεις σειρά, όντως.

Edited by Nienna

• 1 year later...

TSa!!!Δις Τριλλιαν αυτο το ειχα αφησει ασχολιαστο αν και το ειχα διαβασει.

Οπως θα προσεξες κι αυτοι που το σχολιασαν δεν το σχλιασαν και πολυ διοτι ειναι τετοιο το υφος του που δεν σχολιαζεται σχολαστικα. :bangin:

Ελεαννα με κεφαλαιο βρε.

"Δε θέλω σιβυλλικές μαλακίες!

Αυτές διαθέτω επί του παρόντος"

το ζουμι ειναι αυτο μαλλον.

Βασικα δεν μου πολυαρεσε(!) αλλα ναι περνα καποια συναισθηματα,μια αισθηση και αυτο ηταν ο σκοπος του νομιζω.

Τωρα σε κομματια γραφης/προζας νομιζω οτι βελτιωνεσαι συνεχως,συνεπως μπορω να πω οτι σε πιο προσφατα κειμενα εισαι καλυτερη.

Χμμ ομολογουμένως αυτό εδώ δεν νομίζω ότι είναι ιστορία - είναι ένα φλασάκι, απλά, και ακόμα κι εγώ δεν έχω τόσο καλή ιδέα για το τι ήθελα να πω :tongue: Και ναι, αυτό είναι αρκετά παλιό ( πωπω...πως περνάει ο καιρός...)

Ευχαριστώ για το comment :)