Nienna Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 (edited) Βιασύνη Ήταν ένα κρύο πρωινό, απ' τα λίγα στην πόλη, κρύο και φωτεινό, λευκό, είχε χιονίσει, - σπάνιο το χιόνι στη Θεσσαλονίκη - γίνεται λάσπη σύντομα, στους δρόμους, στα σοκάκια… Λευκές κι οι ανάσες, είχαμε βγει έξω με κοντά μανίκια, δεν είχε σημασία το κρύο, μόνο η νίκη. Παιδιά, κι είχαμε κιόλας κάνει έρωτα - τόση βιασύνη, μα εκείνη η μέρα ήτανε λέει μονάχα γάντια, πόλεμος κι αέρας. Έφτιαχνες τόσο σκληρές τις δικές σου χιονόμπαλες, είχα γεμίσει μελανιές θυμάμαι, μα ούτε που μ' ένοιαζε, κι αστοχούσα, όλο αστοχούσα, σα να μην ήθελα να σε πετύχω, μόνον εσύ έμενες παιδί, θαρρώ - εγώ είχα από τότε πάψει. ----- Είναι σχετικά καινούριο αλλά αναφέρεται σαφώς στο παρελθόν, 6-7 χρόνια πριν, κάπου εκεί. Edited June 22, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 γιατί μ'Α ? Μήπως δεν μου εμφανίζεται σωστά στο φυλλομετρητή; Πολύ ωραίο. Τι να πω. Περιγράφεις τα πάντα. Αλλά και λυπημένο. (Γιατί να μην τον πετύχεις.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 (edited) Τι δεν φαίνεται; Τι φαίνεται λάθος; ----- Το λέω και το γιατί δεν ήθελα να τον πετύχω... Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου, είναι μια ευχάριστη αλλαγή, συνήθως υπάρχουν μηδέν replies. Edited December 6, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 ΠΟΛΥ όμορφες εικόνες, πραγματικά μια πολύ όμορφη ιστορία, και η ομορφιά στον κόσμο μας σπανίζει !!!! Πραγματικά καλό !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 6, 2005 Author Share Posted December 6, 2005 Ευχαριστώ Balidor, πάντα με τον καλό λόγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Δέν είναι απλά καλός ο λόγος.. αυτό μου βγάζει .. και 2ον νιώθω πολύ μικρός-μη έμπειρος (π.χ. μπροστά σου) για να γράψω κατι αρνητικό !!! Δεν φταίω εγώ που εσυ γράφεις ωραία !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 απΆ τα< για κάποιο λόγο το βλέπω απΆ στην όπερα και όχι απ' τα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Το διόρθωσα, ξέρω τι φταίει. Το έκανα copy paste από το blog μου, γι αυτό έγινε αυτό. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 De rien ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Όσο το διαβάζω, μου αρέσει πιο πολύ! Ιδίως αυτό το "έφτιαχνες τόσο σκληρές τις δικές σου χιονόμπαλες"... (Καλά, όλο, τι να διαλέξω, είναι ένα ποίημα... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Η νιεννα παντα εγραφε ωραια! Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα ποιηματα της στην βιβλιοθηκη. Το συγκεκριμενο βγαζει κατι γλυκοπικρο, μου μοιαζει σαν αποχαιρετισμος σε μια παλια σχεση. Πως οταν σκεφτομαστε τι εγινε τοτε με τον ταδε και βαζουμε τα γεγονοτα στο μυαλο μας σε σειρα... καπως ετσι. Μου αρεσαν δυο σημεια ειδικα "Παιδιά, κι είχαμε κιόλας κάνει έρωτα - τόση βιασύνη" "μόνον εσύ έμενες παιδί, θαρρώ - εγώ είχα από τότε πάψει." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts