Darius Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Κινείς τις χορδές μου Μου δίνεις ζωή Κάθε τίναγμα – μια κίνηση Μου δίνεις πνοή Κινούμαι στους ρυθμούς σου χορεύω την μουσική σου Το γέλιο μου, η χαρά σου Το κλάμα μου ο πόνος σου Κάθε μπλέξιμο – μια άρνηση Σου κόβω την αναπνοή Πράττω την σκέψη σου Δημιουργώ τα όνειρα σου Η χαρά μου, το γέλιο σου Ο πόνος μου, το κλάμα σου Είμαι η σκιά σου και εσυ το φως μου Ποιος ειν' η μαριονεττα, πες μου, εγώ η εσύ; Υ.Γ1 Sonya, καλη μου, σε ευχαριστω που με βοη8ησες να "μεταφρασω" ολα οσα η καρδια μου 8ελει να μου πει και μου 8υμησες πως να την ακουω 3ανα.... Υ.Γ2 Δεν υπαρχει τπτ "βρωμικο" στο ΥΓ1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Τα σχόλια μου τα ξέρεις, σου τα είπα και από msn. Κατά τα άλλα μην ξαναδιστάσεις να ποστάρεις ποίημα στη βιβλιοθήκη, δεν είμαστε το Λούβρο, δεν είναι έκθεση εδώ, είναι χώρος για να μάθεις, να ακούσεις κριτικές πάνω σ' ένα τελειωμένο ή ακόμα και όχι-τόσο-τελειωμένο γραπτό, και να εφαρμόσεις όσα μαθαίνεις στις επόμενες δουλειές σου. Βρες δικούς σου και μόνο δικούς σου τρόπους να πεις τα όσα θέλεις να πεις, στο εγγυώμαι, υπάρχουν. Απλά μην αφήνεις όλες αυτές τις σκέψεις να σε περιορίζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 ΥΓ3 Ευχαριστω και σενα Νιεννα για την προσωπικη κριτικη η οποια ηταν απολυτως χρησιμη και προς ακολου8ηση στα επομενα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Δαρείε, καλέ μου, σ' ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που είσαι αυτός που είσαι... Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έχουν γραφτεί στις ζωές μας και οδηγούν τις πένες μας... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts