Rikochet Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Μέσα στη ζάλη του Σαββατόβραδου. --- Ακόμα και μέσα σε αλκοόλ, καπνό, θόρυβο και σκοτάδι και απρόθυμη προθυμία δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις ντροπές σου. * Χάθηκες - κι όταν άνοιξες το στόμα σου, κρύωσα. Να είσαι σίγουρη πώς δεν έφταιγε ο καιρός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Αμεσότατες. "Στα ίσια". Συμφωνώ απόλυτα με τη στάση τους. Δεν είναι αναίσθητη, ούτε είναι ένα μεγάλο "κατηγορώ", αναφέρουν απλά την αλήθεια. 'Ετσι μοιάζουν, πολύ αληθινές, και νομίζω πως έτσι είναι κιόλας. Είναι επίσης εύηχες και δεμένες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Τελικά ίσως η εξέλιξη της τεχνολογίας μάλλον μας ωθεί να γράφουμε μινιατούρες περισσότερο από κανονικά ποιήματα... Η πρώτη μινιατούρα είναι φοβερή - απορώ πώς μπόρεσες σε τόσες λίγες λέξεις να περιγράψεις την κατάσταση. Η δεύτερη με μπερδεύει λίγο, ειδικά το γεγονός ότι αυτός στον οποίο απευθύνεσαι πρώτα χάθηκε και μετά άνοιξε το στόμα του. Δεν ξέρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 και στα δύο (για μενα) λέει αλήθειες (τα χώνει ίσως) το πρώτο (καλλιτεχνικά) μου φάνηκε καλύτερο αλλα το δεύτερο έχει μια κακία-ειρωνία γαμάτη... δεν ξερω ποιο να διαλέξω.. αλλα χρειάζετε;;; Γουέλ ντάν !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 What Nienna said. Ό,τι άλλο θα ήταν πλεονασμός (ακόμα κι αυτό). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts