Darius Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Τυφλός, σας βλέπω να λιγώνεστε με εικόνες μα δεν αναγνωρίζετε το δικό σας μνήμα Αεικίνητος, σταματώ και σας κοιτάζω να θρέφεστε με λήθη και σιτευτοί να οδηγείστε στη σφαγή Κουφός, σας ακούω να χωνεύετε τα λόγια μα δεν αντιληφθήκατε καν τι γεύση είχαν Μουγκός, σας φωνάζω να δοκιμάσετε τα παιδικά σας όνειρα, τις μακρινές εκείνες γεύσεις Μα τα πετάξατε και εκείνα στα σκουπίδια Μείνετε πεινασμένοι 9-12-05 Σταυρουπολη, Ξανθη Edited December 12, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Ωραία η χρήση αντιθέσεων και η προσπάθεια για ένα μαζικό ξύπνημα. να χωνεύεται τα λόγια -> να χωνεύετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Ωραία η χρήση αντιθέσεων και η προσπάθεια για ένα μαζικό ξύπνημα.να χωνεύεται τα λόγια -> να χωνεύετε; Ναι σε ευχαριστω για την ορ8ογραφικη διορ8ωση, δε το προσε3α καν απο την βιασυνη Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Ροθ, καλέ μου, έχεις βρει έναν πολύ όμορφο τρόπο να "μελετάς" και να αναλύεις το παρελθόν... Τελικά σου κάνει καλό ο στρατός. Κρύβονται πολλά πράγματα μέσα σου που διαμαρτύρονται να βγουν. Περίμεναν πολύ καιρό. Βγάλ' τα. Έχεις βρει τον τρόπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 ΡΟΘ Εσύ είσαι;;;; Πολύ καλό ρε συ! Βασικά ο τίτλος εξαιρετικός και το concept... Ρε παιδιά, κάποιος admin, ας κάνει edit το χωνεύετΑΙ σε -ε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Σαφώς καλύτερο από τα προηγούμενα Θοδωρή! Είδες που γίνεται να πεις κάτι που νοιώθεις με μοναδικό τρόπο; Μου άρεσαν κι εμένα οι αντιθέσεις, το "κατηγορώ", το ότι το ποίημα φαίνεται αυθεντικό, η επιλογή λέξεων. Έχει δικές σου εικόνες, κι αν η μνήμη μου δεν με απατά μπορώ να τις αποδώσω σε σένα με άνεση. Δεν ξέρω αν σου κάνει καλό ο στρατός, ή αν απλά χρησιμοποιείς καλά τον όποιο ελεύθερο χρόνο σου δίνει, αλλά βλέπω σημαντική πρόοδο - είναι πολύ πιο δεμένο ποίημα από όσα άλλα έχω δει από σένα, πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολύ πιο δικό σου. Υ.Γ. Διορθώνω το λαθάκι. Edited December 12, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Πολύ καλό σαν νόημα σκέψη, κατάθεση ψυχής ιδέας... Χώσε κι άλλο.. μπορείς !!! πολύ καλή δομή - ιδέα και γράψημο.. άψογος !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts