Darius Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 (edited) Άκου…. Ο άνεμος ψιθυρίζει το γέλωτα του Τρελού, που τα βήματα του, αντηχούν δακρυσμένα μες το Λαβύρινθο των πορφυρών σκαλοπατιών, όταν με αγκαλιές από αγκάθια παρηγορούν, εκείνους που την αναμένουν λαμπρή μες το αραχνιασμένο της νυφικό Ένα της χάδι με τα μελανά της χείλη για να ταξιδέψουν πίσω ονειρικα, με τον άνεμο στα βήματα του 12.12.2005 Σταυρουπολη, Ξανθη Edited December 13, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Αλλάζω γραμμή στον "Λαβύρινθο". Αρκετά ωραίες εικόνες, αν και με εμφανείς επιρροές από διάφορα ρομαντικογκόθ πράγματα. Εννοώ τα πορφυρά, τα αγκάθια, το αραχνιασμένο νυφικό, τα μελανά χείλη κτλ. Σε μερικούς θα αρέσει με πάθος, άλλοι θα το μισήσουν με πάθος λόγω αυτών των εικόνων. Μου αρέσει το ελαφρώς χαοτικό κλίμα και η έλλειψη τελειών, παραδόξως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Τhx που το 3αναλλα3ες οπωσ σου ζητησα και χαιρομαι που σ' αρεσε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anadeleth Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 το γέλωτα του Τρελού -> τον γέλωτα του Τρέλου .Απο εκεί και πέρα I agree με την Νιέννα και ανήκω στην κατήγορια που της αρέσουν οι εικόνες... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Πολύ όμορφες εικόνες, στιγμές - σκέψεις... Κίπ άπ την καλή δουλειά !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 (edited) Εγώ είμαι από κείνους που θα το λατρέψουν για αυτές του τις εικόνες. Είναι πανέμορφες πραγματικά. Κι όχι μόνο το αραχνιασμένο νυφικό, μα και τα βήματα που αντηχούν δακρυσμένα. Υπέροχες πράγματι. Όμως δεν καταλαβαίνω τι λες, για τι πράγμα μιλάς (αν μιλάς για κάτι, δηλαδή και δεν ψάχνω νοήματα εκεί που δεν υπάρχουν). Μου βγάζει μια μελαγχολική αίσθηση που όμως έχω την εντύπωση πως γίνεται μονάχα για την ίδια τη μελαγχολία και όχι για ένα σκοπό. Υ.Γ. Νομίζω, δε θέλει ν πριν το γ. Ίσις? Edited December 14, 2005 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις διορ8ωσεις... Αν και δε 8α πω το τι ακριβως σημαινει για μενα, οντως μιλαει μελαγχολικα, αλλα για εκεινους που που πλεον νιω8ουν "εγκλωβισμενοι"(?) μα και εχουν αγαπησει και μισησει αυτη την αισ8ηση και 8ελουν να 3εφυγουν (ισως) Μια κατασταση "ρομαντηκογκο8", οπως λεει και η Νιεννα . Βεβαια επιτρεψτε μου να μη αναλυσω παραπανω απο αυτην την μικρη περιληψη, αν ετσι μπορει να το πει κανεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts