Bardoulas© Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Όνομα Συγγραφέα: Αυτομούτρως και ιδιοχείρως Είδος: Απλή φαντασία Βία; Πολύ πολύ βία Σεξ; Πολύ πολύ σεξ Αριθμός Λέξεων: Ε...δε μέτρησα. Αυτοτελής; Ναι. Αν και σκέφτομαι κανά-δυο αληθινές ιστορίες ακόμη Σχόλια: Μη με παίρνετε στα σοβαρά Έρχεται αυτός και μου λέει: "Δεν πάει άλλο! Δεν την αντέχω! Είναι εκνευριστική και κτητική! Όλη την ώρα ζητάει και δεν προσφέρει τίποτα! Έστω μια φορά να μου δώσει κάτι! Αχ και να μπορούσα να έβρισκα μια αφορμή να της λέω διαρκώς.... Αλλά για πάντα. Κάτι που να μην ξεχαστεί. Έτσι για να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι" Τώρα βέβαια, όταν μίλησα με αυτή μου τα μάσησε: "Είναι ράθυμος και βαρετός! Όλη μέρα κάθεται και δεν κάνει τίποτα. Αν μπορούσα να τον ταρακουνήσω λιγάκι! Έτσι, να αλλάξει τρόπο ζωής! Να κοπιάσει και λίγο στη ζωή του! Να μην τα βρίσκει όλα έτοιμα. Να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα" Και έπειτα, ήρθε και ο άλλος: "Τους βαρέθηκα και τους δύο. Θέλω να τους διώξω από το σπίτι μου. Να πάνε και να μην ξανάρθουν! Μου'χουν σπάσει τα νεύρα με τους καυγάδες τους. Και είναι και τσαπατσούληδες. Θέλω να βρω την ηρεμία μου επιτέλους. Να αρχίσουν να φροντίζουν από μόνοι τους τους εαυτούς τους. Αλλά το κυριότερο, να φύγουν και να φταίνε αυτοί! Εγώ να τη βγάλω καθαρή" -Ε, μ'αυτά και μ'αυτά, μου ήρθε η ιδέα με το μήλο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ποιο μήλο, ρε κάφρε; Έχει και συνέχεια αυτό το αριστούργημα; :Ρ Χωρίς πλάκα, συμπαθητικό φλασάκι ήταν. Μιλάει για μια κοινωνική κατάσταση που δεν είναι και τόσο σπάνια στο Ελλαδιστάν. Κάποια σημεία είναι κακογραμμένα' όχι πολύ, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Αχ και να μπορούσα να έβρισκα μια αφορμή να της λέω διαρκώς.... Ε;... Να της λέει τι; Επίσης, στο τέλος-τέλος, προφανώς χρειάζεται μια τελεία. Τώρα βέβαια, όταν μίλησα με αυτή μου τα μάσησε: Τώρα, βέβαια, όταν μίλησα με αυτή, μου τα μάσησε ή Τώρα βέβαια, όταν μίλησα με αυτή, μου τα μάσησε Να μην τα βρίσκει όλα έτοιμα. Να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα" Έχεις κάποιο μίσος με τις τελείες; :Ρ Και έπειτα, ήρθε και ο άλλος: Γάμα το πρώτο "και". Εγώ να τη βγάλω καθαρή" Τελειακό μίσος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Χα, χα πολύ ωραίο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Πολύ ωραίο, όντως, απλά θα συμφωνήσω με όσα σημείωσε ο Κώστας· δε νομίζω ότι άφησε και κανένα λάθος ασημείωτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Αδαμ.Ευα.Θεος. Ετσι κολλαει το μηλο.Αυτο δεν εννοεις Βαρδουλα? ("Γάμα το πρώτο "και". ".... Ανωμαλε Βαρδε,τι ειναι αυτα που λες!!!) Ρε,που ειναι το σεξ και η βια??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Έλεος!! Ωραιότατος, ούτε που το είχα σκεφτεί! Ωραίος κι εσύ, Heiron! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Συμφωνώ με το Βάρδο, θα το ήθελα λίγο πιο προσεγμένο, αλλά η ιδέα είναι πολύ καλή. Ειρωνικότατη και φρέσκια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Ω ναι. Το φίδι αφηγείται. Για τις τελείες να με υπερασπιστώ λέγοντας πως έγραφα σε πληκτρολόγιο Internet cafe, αυτά που είναι σπαστά. Μου 'φυγε η Παναγία για να το γράψω. Τώρα βέβαια [μικρή παύση με μια νότα ειρωνίας] όταν μίλησα με αυτή μου τα μάσησε [με μια ανάσα] Να της τη λέω εννοούσα. Το πληκτρολόγιο που ανέφερα προηγουμένως ΥΓ: Στην παρούσα φάση δεν έχει σεξ και βια. Αλλά αν αναλογιστούμε τα Σόδομα και τα Γόμορα που ακολούθησαν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ρε παιδες, καραμπαμ κανει η ιστορία και ποιος την αφηγείται, απλά ήθελε μια μικρή επέκταση (και που ναι ρε η βια και το σεξ? στη διεστραμμένη σου φαντασία μόνο)? χαχα... λοιπόν πολύ καλό φλασάκι, απλά έπρεπε να "μεγαλώσει" κάπως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Απολαυστικότατο, ειρωνικότατο και φοβερά εμπνευσμένο! Μου θυμίζει αντίστοιχη ιδέα του Elsanor να μιλήσει από την οπτική γωνία ενός προβάτου που επιλέχθηκε για την κιβωτό του Νώε... Εκπληκτικά ευχάριστο! Good! (Τα τεχνικά τα αφήνω στους άλλους προς στιγμήν αν και οφείλεις να διορθώσεις κάμποσα σημεία όπως είπε κι ο Βάρδος) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts