Nihilio Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμάστε αυτή τη σειρά που είχε δείξει παλιά η Ελληνική τηλεόραση. Πρωταγωνιστές της ήταν ένας σερίφης μιας μικρής επαρχιακής αμερικάνικης πόλης και ο γιός του. Η κεντρική ιδέα ήταν ότι και οι δύο είχαν υπερφυσικές δυνάμεις και όχι, δε τις χρησιμοποιούσαν για το κοινό καλό, μάλλον προς όφελός τους. Δυστυχώς είχα παρακολουθήσει ελάχιστα την σειρά και επίσης δυστυχώς δεν έχει ξαναπροβληθεί από ελληνικό κανάλι και έτσι δεν έχω καταφέρει να την δω (ακόμα τουλάχιστον). Την είχε παρακολουθήσει κάποιος από εσάς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ναι, και ήταν θεϊκή. Ίσως από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, κι εγώ, γενικά, σιχαίνομαι το 99% των σειρών που δείχνει η τηλεόραση. Αλλά αυτή ήταν, απλά, απίστευτη. Σκοτεινή, με ατμόσφαιρα και ύφος. Κρίμα που τελείωσε τόσο γρήγορα. Άμα έχεις κατεβάσει τα επεισόδια, τα θέλω, ωρέ. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Βάρδε, 5 ως τώρα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ελπίζω να έχω τα υπόλοιπα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Υπάρχει και βιβλίο ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 24, 2006 Author Share Posted May 24, 2006 Μόλις πριν λίγο είδα το τελευταίο (22ο) επεισόδιο της σειράς. Ίσως ότι πιο σκοτεινό έχει βγει ποτέ στην Αμερικάνικη τηλεόραση. Απίστευτοι χαρακτήρες, πολύ καλή ηθοποιήα από τους πρωταγωνιστές, ένα σενάριο που, μέσα από αυτοτελή επεισόδια, χτίζει μια απίστευτα δυνατή πλοκή. Βρήκα βέβαια το τέλος λίγο απογοητευτικό, αλλά ειλικρινά από την στιγμή που άρχισα τη σειρά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Αν τη βρείτε δείτε την όπως και δήποτε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araquel Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 τελείωσα προχθές το american gothic, 22 επεισόδια... αν και ξεκινάει ωραία, δεν με ικανοποίησε αρκετά... ο caleb ήταν απίστευτος (το παιδάκι από την ταινία x-files μερικά χρόνια μετά), η δασκάλα του θεά (η φωνή της εθισμός), αλλά κάπου από τα μέσα και μετά μπερδεύονται όλα. μετά που το έψαξα λιγάκι, 3 ή 4 επεισόδια δεν προβλήθηκαν ή είναι άγνωστο πότε προβλήθηκαν και το the buck stops here και το requiem λογίζονται ως τα τελευταία επεισόδια της σειράς, αλλά δεν είναι έτσι τοποθετημένα στα dvd... άμα το είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω, θα μπορούσαν να είχαν κάνει θαύματα... άσχετο, αλλά συνεχώς είχα την αίσθηση ότι είχε βάλει κάπου, κάπως το χεράκι του ο κινγκ. το ξέρω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλώς η ατμόσφαιρα που είχε η σειρά μου θύμιζε έντονα σε κάποια σημεία κινγκ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnMad Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Η εν λόγω σειρά ήταν εκπληκτική. Σκοτεινή, υποβλητική, πρωτότυπη (αν και μοιάζει λίγο με Τουίν Πικς τοποθετημένο στον αμερικανικό Νότο). Θυμάμαι που την έδειχνε το '97 στο Star Channel αμέσως μετά τα X-Files (Δευτέρα στις 21.00) και μάλιστα έδειχνε δύο επεισόδια. Αυτές ήταν εποχές... Τώρα το Star δείχνει μόνο Οικογένεια Γκίλμορ και λοιπές μπούρδες. Το βιβλίο πρέπει να είναι πρίκουελ. Τέλος πάντων, διάβασα κάπου ότι ετοιμάζεται ένα ριμέικ της σειράς υπό μορφή ταινίας, όπου μάλιστα το Σερίφη Μπακ θα τον υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός (γερασμένος βέβαια). Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Δε βρήκα κάτι νεότερο για το θέμα εδώ και δύο χρόνια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts