gothicbutterfly Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 A VISION OF LIGHT IN THE SHADOW I LOST MYSELF IN A SHADOW OF THE DARK FOREST'S FOG LOST ALONE IN MY THOUGHTS WITH PAIN TO BECOME MY HOST I'M OK, I'LL BE FINE IT ONLY HURTS WHEN I BREATHE LIFE IS NOT NESSECARY ANYMORE JUST THE SKY,IT'S ALWAYS BLACK NIGHT ALL OVER AND DEEP IN MY SOUL WHISPERED DREAMS OF LIGHT AND JOY ALL FORGOTEN IN THE PAST NO MORE TIME FOR JOY TO LAST IT TASTES BITTERSWEET IN THE NIGHMARE'S EAMBRACE IT HAUNTS YOU EVERYWHERE TILL YOU LOOK IT IN THE FACE IT IS NOT DANGEROUS ANYMORE WHEN YOU PASS THE GATE CEMETARIES ARE PEACEFULL WHEN YOU CAN SEE THROUGH THEM BROKEN WINGS HOLD THIS HEART SILENCE, DARKNESS, RAIN AND THOUGHTS THE GATE OF HEAVEN IS OPENED NOW VOICES CALLED FOR ME TO GO I CAN'T STAY HERE ANYMORE December 12, 2005, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Δυστυχώς γεμάτο κλισέ, το ένα μετά το άλλο, κατά ρυπάς. Έχεις γράψει σαφώς καλύτερα. Σε κάθε στίχο υπάρχει μια λέξη-κλισέ, χρησιμοποιημένη με κλισέ τρόπο. Πειραματίσου με νέες ιδέες και λέξεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Στην αρχή μου έκανε κάτι σε ποιηματάκι που παιδί του δημοτικού απαγγέλει σε εθνικές επαιτείους (και αυτό δεν είναι θετικό), με τις βεβιασμένες ομοιοκαταληξίες. Θεματικά κλισέ, κλισέ και πάλι κλισέ. Το δεύτερο μισό είναι κάπως πιο ελεύθερο και διαβάζεται πιο άνετα. Όμως μου άρεσε η οπτική μορφή του ποιήματος, με τα πλάγια κεφαλαία. Μπορείς και καλύτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrathan Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Το πρώτο πράγμα που έκανα αφού το διάβασα ήταν να δω την ηλικία σου στο Profile σου για να μπορώ να έχω μια πιο σωστή σφαιρική εικόνα. Και με αυτήν υπόψη, θα έλεγα ότι αξίζει να προσπαθήσεις για κάτι πολύ πού πιο πρωτότυπο, αφού παρόλα τα κλισέ (βλ. παραπάνω Posts) δεν βρήκα λάθη, ούτε τα συνδέεις άσχημα. Οπότε το μόνο που μένει είναι να σκεφτείς καινούργιους τρόπους για να περιγράψεις αυτά που νοιώθεις/σκέφτεσαι κλπ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Συμφωνώ με τα παιδιά... μπορείς και καλύτερα. Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες, δεν νομίζω πως έχει σημασιά. Εχεις ένα ρομαντικό-λυρικό;-σκοτεινό ύφος εντελώς ταιριαστό με το nick σου και νομίζω πως ψάχνοντας θα βρείς τον τρόπο να το εκφράσεις με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Θέλει μόνο δουλίτσα δουλίτσα δουλίτσα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Οκ εντάξυ είναι κλισέ... και; Σε ένα ποίημα του Ρίκο έγραψα οτι οτιδήποτε είναι αληθινό είναι τουλάχιστον καλό! Απλά θα μπορούσε να είνα καλύτερο, απλά προσπάθησε κι άλλο !!! όσο για την θεματολογία... με ξέρεις εμένα... και γω τα ίδια σ***α ειμαι !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBRICK Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Συμφωνώ με τα παιδιά... μπορείς και καλύτερα.Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες, δεν νομίζω πως έχει σημασιά. Εχεις ένα ρομαντικό-λυρικό;-σκοτεινό ύφος εντελώς ταιριαστό με το nick σου και νομίζω πως ψάχνοντας θα βρείς τον τρόπο να το εκφράσεις με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Θέλει μόνο δουλίτσα δουλίτσα δουλίτσα! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Sas euxaristw olous gia ta sxolia, opoia ki an einai auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts