Balidor Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Το πηγάδι με το κρασί, ευωδιά από νεκρό λουλούδι, με πότισες σε καταραμένο δισκοπότηρο, εκείνο το κρασί με μυρωδιά γιασεμί. Φωτεινή η σκέψη του χάροντα, να ’ρθει και να πιάσει το τραγούδι. τραγούδι σαν την σταγόνα, στο υγρό γρασίδι, με ματώνεις κ μένα καθώς με πατάς. Στην ταβέρνα, όλοι γλεντάνε, κ’ έξω κάνει κρύο παχύ και άγριο, μα εδώ δεν μας νοιάζει γιατί, ο χάρος μας άφησε καλό φιλοδώρημα. Μες το σοφό μεθύσι και τις άγριες φωνές, ο καπνός έκανε τον χρόνο μαξιλάρι. Κι έτσι είμαι εγώ εδώ, την φωτιά σου τραγουδώ, και τραγουδώ, τρώω, ξενυχτώ, με κρασί αντί νερό, στον χάρο χαμογελάω και τον ώμο του σκουντάω, «Δεν βγαίνω έξω εγώ σου λέω, ακόμα γλεντάω.» ------------------------------------------------------ Άν ετούτο θεωρείτα ποίημα και γω δεν ξέρω τί... γράφτηκε στις 28 του Δεκέμβρη μέσα στο αμάξι καθώς κοιτούσα τα άστρα στο χωριό και άκουγα ... Σωκράτη Μάλαμα !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Ένα από τα καλύτερά σου, ίσως το καλύτερό σου. Ίσως φταίει η κατάσταση στην οποία το έγραψες! Αυτό που βλέπω πάντως είναι μια συμφιλίωση των δύο υφών που έχεις στα ποιήματά σου: το πιο εξωστρεφές και συναισθηματικό με το πιο σκοτεινό/γοτθικό/μυστηριακό. Μ' αρέσει πάρα πολύ, και αν συνεχίσεις έτσι πας πολύ καλά. Μπορεί να έχει κάποια αρνητικά τα οποία αυτή τη στιγμή μου φαίνονται ασήμαντα, γιατί τα καλά σημεία του ποιήματος είναι τα υπερκαλύπτουν. Γκουντ Ουόρκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted February 20, 2006 Author Share Posted February 20, 2006 Ωωωωωωωωωωωωωωωω Ευχαριστώ φίλτατε Θρόγγε... τώρα τελευταία έχω ότι νά'ναι ύφος και γράφω ότι νά'νια !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Ouaou.... Akougetai san na eisai me8usmenos, ponemenos kai...laikos tragoudisths!!! Eilikrina, apaisio! Sorry alla kalutera thn alh8eia. Apla se proteimw sta agglika. H 8ematologia panta idia-klassikh a3ia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 Kapoioi mou eipan oti 8a mporouse na to eixe pei o Giannis Aggelakas... :/ Den kserw.. alla oxi laikos.. mpliax too !!! tesa.. pou xa8ikes eisi wre Pitalouda ? thx gia to commment !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Να αποφεύγουμε τα greeklish όμως, ναι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 8elw den 8elw, greeklish 8a grafw apo dw kai pera giati to pc mou pe8ane kai den mporew na egkatsthsw ellhnika se touto. sorry re paidia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Ρε γαμώτο... και θα πρέπει να σου σβήνουμε όλα σου τα posts τώρα; Damn, θα μας βάλεις σε κόπο... Κάνε μια προσπάθεια να εγκαταστήσεις τα ελληνικά σου. Δεν υπάρχει μηχάνημα στην Ελλάδα που να μην υποστηρίζει ελληνικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 (edited) Εντάξη δεν νομίζω αν ενας user εχει προβλημα με την γλώσσα να είναι ΤΟΣΟ μεγαλο πρόβλημα και να μας χαλά την πιάτσα .... Να πω οτι είχε κάνει 10000 ποστ έτσι να πώ εντάξη... και όλα αυτά είναι :vb_headbang: Edited March 10, 2006 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Έχει καλές στιγμές, αλλά δε φαίνεται αν έχεις αποφασίσει μεταξύ λυρικότητας και πιο «πεζού.» Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Γι αυτό και 1ον δέν ήξερα που να το βάλω και 2ον λέω κάτω κάτω αμα δείς γράφω: "Άν ετούτο θεωρείτα ποίημα και γω δεν ξέρω τί... " Θένκς πολύ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts