Rikochet Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Ξέρω, είναι λίγο σπάσιμο τα attachments, ιδίως όταν το κείμενο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά έχει τόσα tags αυτό που βαριέμαι να τα φτιάχνω manually, και για να χαθούν, ούτε συζήτηση. Αφού το διαβάσετε, ρίχτε και μια ματιά στο αδερφάκι του. Το_κερί.doc Edited February 27, 2006 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Δυνατό, έμπειρα γραμμένο, ενοχλητικό. Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά. Μου γρατζούνισε τα κόκκαλα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ρικοσέ, άει στο διάολο πρωινιάτικα... Άουτς, ήταν πολύ σαδιστικό και απαισιόδοξο. Όμως εμείς δεν έχουμε ξεπουλήσει τα ιδανικά μας, εεεε; Δεν είμαστε αναίσθητοι, εεεε; Έλα να ακούω ΝΑΙ (μη σας πάρει και σας σηκώσει)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Σουρρεαλιστικό και ωμό σε αρκετά μεγάλες δόσεις. Αντιπαθώ την αγνή ωμότητα, θέλω να με αηδιάζει κάτι έμμεσα και όχι άμεσα. Αντιπαθώ και το βρίσιμο σε κείμενα παρ'ότι είναι παντού τριγύρω. Αυτό το κείμενο θα μπορούσε να είναι πίνακας της Κάλο. Και όπως το διάβασα θα προσπαθήσω να το ξεχάσω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Δεν ξέρω, πολύ σκοτεινό και ωμό και "αρνητικό", αλλά τί προσπαθούσε να πει; Τι κέρδισα διαβάζοντάς το; Νιώθω ότι ήταν ένα τίποτα, σαν μια ταινία με ωραία πλάνα αλλά χωρίς καθόλου ιστορία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Να βλέπουμε αυτούς που δεν έχουν δύναμη θέλησης, που είναι άτολμοι και αναίσθητοι, ως παράδειγμα προς αποφυγήν ;) - ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ (από το βρίσιμο dept ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Συμφωνώ με την Ίσιδα: είναι όντως σαν πίνακας της Φρίντα Κάλο, μόνο που εγώ τη συμπαθώ και τη σέβομαι αυτή τη γυναίκα και οι πίνακες της μ'αρέσουν πολύ, μου θυμίζουν τι να αποφεύγω και γιατί να προσπαθώ. Είναι έντεχνο, αν και δεν είναι ιστορία και έχει ορισμένα περιττά στοιχεία που το φορτώνουν και δεν του προσδίδουν τίποτα παραπάνω από αυτό που είναι από μόνο του. Κυρίως λεπτομέρειες είναι αλλά με χάλασαν γιατί μου αποσπούσαν την προσοχή. Γενικά πιστεύω πως αυτού του είδους τα κείμενα θέλουν πολύ πολύ δουλειά για να αποδώσουν σωστά τα νοήματά τους και μέχρι εδώ έχεις κάνει λίγη παραπάνω από τη μισή. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, μ'αρέσει και όντως "πονάει" ελαφρώς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts