Nihilio Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Το νέο comic της DC?Vertigo έφτασε στα χεράκια μου και από εκεί στο ιστορικό μου φτυάρι. Γραμμένο από τον Janathan Vankin και σκίτσο του Leigh Gallagher, περιγράφει τη ζωή τριών μαγισσών στη σύγχρονη Αμερική. Οι ηρωίδες είναι η Elsa, κόρη ενός σατανιστή/επιστήμονα που αναλαμβάνει την καθοδήγηση των άλλων δύο άλλων μαγισσών, της Lee, μιας κορεάτισσας που μετακόμισε πρόσφατα στην Αμερική και της Kara της γκόμενας ενός goth superstar, που δε γνωρίζουν ακόμα τις δυνάμεις τους, μετά από διαταγή του Εωσφόρου (του γνωστού απο τα Sandman & Lucifer). Η αρχή δεν είναι άσχημη, απλά δεν αφήνει και την εντύπωση ότι θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία. Είναι ένα αξιοπρεπές κόμικ με αρκετές δόσεις σαρκαστικού χιούμορ. Η συνέχεια μόνο θα δείξει το πως θα εξεληχθεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Τελικά ο μόνος είμαι φαίνεται που διάβασα τη σειρά. Κράτησε 10 τεύχη και τελείωσε τον προηγούμενο μήνα. Ξεκίνησε καλά, είχε χιούμορ και άφηνε υποσχέσεις. Κάπου προς το τέλος όμως η υπόθεση δεν έδειχνε να πηγαίνει πουθενά και το τέλος με ψηλοαπογοήτευσε. Συνολικά ένα μέτριο κόμικ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Όταν βγει σε τόμο παίζει να το πάρω. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε τόσο καλά η σειρά. Οι πρωταγωνίστριες δεν ήταν οι ίδιες με του Witching Hour? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Έχουν βγει σε τόμο τα 5 πρώτα τεύχη. Και οι πρωταγωνίστριες δεν ήταν οι ίδιες. Το πολύ η μία να ήταν η ίδια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 To witching hour den htan apo to book ths anne rice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Έχουν υπάρξει κάμποσες σειρές Witching Hour. Ειδικά η σειρά της DC που αναβίωσε πριν χρόνια ξεκίνησε σαν ανθολογία ιστοριών τρόμου στο τέλος των 60s με "hosteses" τις τρεις μάγισσες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts