Jump to content
Ξεκίνησε η συγγραφική περίοδος για τον 62ο Γενικό Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας. Θέμα διαγωνισμού: Συνταξιδιώτης - Συνοδοιπόρος. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα. ×

Berserk εναντίον Evangelion

The Blackcloak

Recommended Posts

Απλά, ποιο πιστεύετε ότι έχει τους πιο άρρωστους χαρακτήρες και γιατί; Στο Berserk να συμπεριλάβετε και το manga, αφού σημαντικότατα κομμάτια της ανάπτυξης χαρακτήρων έχουν κοπεί στο anime. Καλύτερα να απαντήσουν όσοι έχουν ασχοληθεί και με τα δύο.

Μη διαβάσετε τα παρακάτω αν δε θέλετε πολλά spoilers.

Reveal hidden contents

Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε και άλλες πτυχές των δύο αυτών καλοφτιαγμένων και σκοτεινών anime(αν και το καθένα αποδίδει αυτη τη μαυρίλα με δικό του τρόπο). :blackcat:

Edited by The Blackcloak

To Evangelion έχει χαλαρά πιο άρρωστους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του Berserk είναι άνθρωποι που σπάνε κάτω από υπερφυσικές καταστάσεις, ενώ αυτοί του Evangelion ένα μάτσο σχιζοφρενείς στα χέρια των οποίων βρίσκεται η μοίρα του κόσμου.

Ντάξει Σωτήρη έγραψες.

Κοίτα εγώ προσωπικά θεωρώ επισήμως και διαπιστωμένα πιο κουνημένο το cast του NGE, μια και είναι ένα σύνολο ατόμων με κανονικές ψυχολογικές παθήσεις, ανεκπλήρωτες επιθυμίες, πάθη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τα τέλη τους είναι άδοξα, βίαια και πρακτικά είναι ΤΕΛΗ. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάποια συνέχεια μετά την σκηνή στην παραλία της Νέας Γης γιατι απλώς δεν υπάρχει λογική σε αυτό.

Στο Berserk οι ήρωες μου μοιάζουν πιο προσγειωμένοι, χωρίς να χαίρουν τη βαθύτητα και τις μικρολεπτομέρειες που δομουν την NerV.

Καλά όχι ακριβώς ρε Μιχάλη. Ο Griffith είναι τόσο πωρωμένος με την εξουσία που θυσιάζει χιλιάδες για να το κάνει και φέρνει έναν κόσμο στο χείλος του χαμού για να βγεια πό το αδιέξοδο!

Ο μαλάκοας ο Σίντζι τον κααστρέφει για να πιάσει γκόμενα...

To Evangelion έχει χαλαρά πιο άρρωστους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες του Berserk είναι άνθρωποι που σπάνε κάτω από υπερφυσικές καταστάσεις, ενώ αυτοί του Evangelion ένα μάτσο σχιζοφρενείς στα χέρια των οποίων βρίσκεται η μοίρα του κόσμου.

Reveal hidden contents

Edited by The Blackcloak