RaspK Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Αν κούραση τις σκέψεις σου γεμίζει, φέρε λόφους χλωρούς, λιβάδια με λουλούδια στο μυαλό σου. Αν οδυρμός τις ώρες σου κυριεύει, θυμίσου ουρανούς, δίχως βροντές, ήσυχους και πράους. Κι όταν με δεις τη συμβουλή μου εγώ να μην ακούω και τις προβλέψεις, είν' επειδή για σένα μπορώ μόνο να νοιάζομαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raistlin Majere Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Πολυ ομορφο ποιημα...θα ηταν πολυ καλο αν ηταν οντως τοσο απλο να εφαρμοστει η συμβουλη που δινεις. Edited May 1, 2006 by Raistlin Majere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 (edited) Χωρίς αμφιβολία, το καλύτερό σου. Είναι άρτιο, ολοκληρωμένο, και ο λόγος του είναι σίγουρος [στα προηγούμενα ακροβατούσες λίγο, αν θυμάμαι καλά, μεταξύ λόγιων και πολύ καθημερινών εκφράσεων και λέξεων, και σου έλλειπε η ευχέρεια που χρειάζεται για να τις δέσεις μεταξύ τους με επιτυχία], σταθερός. Επίσης, το ποιηματάκι είναι πολύ γλυκό. Λέει μια μικρή αλήθεια, όλοι μας συμβουλεύουμε αυτούς που αγαπούμε, και λίγοι ακολουθούμε τις ίδιες τις συμβουλές μας - είναι δύσκολο, για πολλούς λόγους. Χαίρομαι που ο λόγος σου είναι τόσο γλυκός, τόσο ευαίσθητος. Εγώ συνήθως διακρίνω πως ο δικός μου λόγος είναι απλά έλλειψη αυτοπειθαρχίας, και όχι έλλειψη αρκετής αγάπης για τον εαυτό μου. Μου άρεσε όμως αυτό που παρουσιάζεις εδώ ως λόγο, μου δείχνεις έτσι μια πολύ γλυκειά οπτική γωνία. Edited May 1, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Ευχαριστώ, παιδιά. Είναι ειρωνικό, βέβαια, το πότε γράφτηκε, αλλ' αυτό δεν έχει, φοβάμαι, και τόση σημασία πλέον... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts