angarato_surion Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Πίκρα Πίκρα είναι η ζωή μου. Αιματοβαμμένη είναι η ψυχή μου. Τρυπημένο είναι το κορμί μου. Πίκρα έχει γεμίσει η καρδιά μου. Εφιάλτες τα όνειρά μου. Κενό η αγκαλιά μου. Αγκάθι στην καρδιά μου. Θάνατος της ψυχής μου. Αφαίρεση της ελευθερίας μου. Στην άδειά μου καρδιά. Χωρίς εσένα αγκαλιά. Η ζωή χωρίς τα δικά σου φιλιά. ©2005 Κυπαρίσσης Κουτσιούκης ή να το αλλάξω σε: Πίκρα Πίκρα είναι η ζωή. Αιματοβαμμένη είναι η ψυχή. Τρυπημένο είναι το κορμί. Έχει γεμίσει η καρδιά με δ αυτή. Εφιάλτες τα όνειρά . Κενό η αγκαλιά. Αγκάθι στην καρδιά. Θάνατος της ψυχής. Αφαίρεση της ελευθερίας. Στην άδειά μου καρδιά. Χωρίς εσένα αγκαλιά. Η ζωή χωρίς τα δικά σου φιλιά. ©2005 Κυπαρίσσης Κουτσιούκης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 Πίκρα(έκδοση 2) Πίκρα είναι η ζωή. Αιματοβαμμένη η ψυχή. Τρυπημένο το κορμί. Έχει γεμίσει η καρδιά με δ αυτή. Εφιάλτες τα όνειρά . Κενό η αγκαλιά. Αγκάθι στην καρδιά. Θάνατος της ψυχής. Αφαίρεση ελευθερίας. Στην άδειά μου καρδιά. Χωρίς εσένα αγκαλιά. Η ζωή χωρίς τα δικά σου φιλιά. ©2005-2006 Angarato Surion(WareWolf) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Νομίζω ότι είναι σημαντικότερο να δεις αν θα μπορούσες ν' αλλάξεις τους ίδιους τους στίχους αντί για την έκφραση που χρησιμοποιείς. Ελπίζω να είσαι καλά και να νιώθεις καλύτερα γράφοντας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 και την αρχικη μορφη του το μηνυμα - συναισθημα το εστελνε- εδειχνε απλως ηθελα να το κανω πιο ευηχω ναι της ποιο πολλες φορες νοιωθω μια χαρα ;) ιδιως οταν γραφω ιστορια (οταν εχω εμπνευση για κατι που εχω νευρα μια και δεν εχω ιδεα τι να γραψω σε κατι που αρχιζω μια και θα το γραψω σε ενεστωτα.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Προτιμώ τη δεύτερη έκδοση (τα "μου" στην πρώτη καταλήγουν λίγο κουραστικά). Καθόλου κακή δουλειά, αν και θέλει ακόμα προσπάθεια για να θεωρηθεί καλή. Συνέχισε να το ψάχνεις και θα τη βρεις την άκρη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted May 9, 2006 Author Share Posted May 9, 2006 λεω να παω σε επικη ποιηση να την κοτσαρω θα την βαλω σε αλλο θεμα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts