angarato_surion Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 <h2 style="text-align: justify;">Ποιος είσαι εσύ.</h2> Που έχεις αξιώσεις από μένα. Χωρίς δικαίωμα. Είσαι ξένος. Δεν έχεις εξουσία σε μένα. Ποιος σ’ έδωσε το δικαίωμα, να με διατάζεις. Φυλακίζεις και βασανίζεις εαυτού μου. Ποιος νομίζεις ότι είσαι. Είσαι αδαής. Ανέστησες τους νεκρούς; Όχι! Δεν είσαι θεός. Σε αρνούμαι όπως όλα σου. Δεν σε χρωστάω υπακοή. Ούτε θα στην δώσω. 18/5/2006 Angarato Surion(Warewolf) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Χχχχμμμμμμμμ χώσημο μου μυρίζει ετούτο... Αν και σε ένα σημείο... " Φυλακίζεις και βασανίζεις εαυτού μου."... ίσως ξέχασες κάτι ή εγώ δεν πήρα κάτι χαμπάρι !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Έχει λάθη. 'Εξουσία σε μένα' δεν υπάρχει, δεν συντάσσεται έτσι αυτό το πράγμα. 'Εξουσία πάνω μου' θέλεις να πεις, μάλλον. Επίσης το 'φυλακίζεις και βασανίζεις εαυτού μου' δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα. Θα μπορούσες είτε να το συντάξεις κανονικά, 'φυλακίζεις και βασανίζεις τον εαυτό μου, είτε 'φυλακίζεις και βασανίζεις εαυτόν μου', αν και δεν θα ταίριαζε η αρχαΐζουσα σύνταξη με το υπόλοιπο. Πάντως αυτό που έβαλες, δεν λειτουργεί. Το 'σε' που το κοπανάς παντού, είναι επιλογή σου υποθέτω, είναι ιδιωματισμός - εμένα δεν με ενοχλεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts