angarato_surion Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 (edited) Η Νεκρή μάγισσα. Υπάρχει κριμένη δύναμη μέσα μας χαμένη αθωότητα κανόνες που δεν ορίζομαι. Της έδωσα τα πάντα, ότι είχα έφυγε μακριά! Χάθηκε! Δεν θα την ξανά δω. Ναι! Κρίμα δεν θα ξανά δω τ’ άστρα τ’ ουρανού, στα μάτια της. Κλείσανε πια, για πάντα. Δεν πίστευα ποτέ, ότι θα φύγεις, χαθείς με όσα είχα. Χάρισμα σου! Αγαπημένη. Έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Μαζί σου κι εγώ. Ναι! Πίστεψε το! © 6/5/2006 Angarato Surion Αυτο μου ήρθε αφου ακουσά ενα τραγουδι μια μαγευτικη μπαλαντα απο τους demons and wizards το wicked witch (αν γινοταν ποτε τραγουδι μπορει να εβαζα την ιδια εννοειτε με τις νομιμες διαδικασιες) και απο δυο χαρακτηρες φαντασιας, την λιριελ απο το βιβλιο την τριλογια starlight and shadows της elaine cunningham και εναν δικο μου χαρακτηρα που καπου πεθαινει ή ετσι νομίζουν οι άλλοι . Edited June 18, 2006 by angarato_surion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Συγγνώμη κάτι δεν πάει καλά ή εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω? Υπάρχει κριμένη δύναμη μέσα μας χαμένη αθωότητα κανόνες που δεν ορίζομαι. Δεν πίστευα ποτέ, ότι θα φύγεις, χαθείς με όσα είχα. Χάρισμα σου! Αγαπημένη. (με bold τα "περίεργα σημεία") Επίσεις, δεν μπορώ να καταλάβω που "κολλάει" η πρώτη στροφή. Επίσεις, μερικές διορθωσούλες: Της έδωσα τα πάντα, ότι είχα έφυγε μακριά! Χάθηκε! Δεν θα την ξανά δω. το "ότι" παίρνει κόμμα (καθ'ότι αποτελεί συντόμευση του "οτιδήποτε"). Επίσεις, έφυγε μακριά ό,τι της έδωσες ή αυτή? Αυτό θα μας το δείξεις με την σωστή στίξη: "Της έδωσα τα πάντα. Ότι είχα έφυγε μακριά." ή "Της έδωσα τα πάντα, ό,τι είχα. Έφυγε μακριά." Ναι! Κρίμα δεν θα ξανά δω τ’ άστρα τ’ ουρανού, στα μάτια της. Κλείσανε πια, για πάντα. Το "Ναί!" δεν μου χτυπάει καλά. Επίσεις το "ξανά δω" είναι μία λέξη "ξαναδώ". Τέλος πάντων, πρόσεχε την στίξη και την γραμματική. Είναι τα εργαλεία που έχει ο κάθε ποιητής/λογοτέχνης για να εκφραστεί. Άμα δεν τα ξέρει καλά, τότε ας κάτσει να τα μάθει πρώτα πριν πιάσει την πένα. Αυτάααα.... Υ.Γ.: Ρε παιδιά, με έχει πιάσει η κακία μου. Είναι σοβαρό γιατρέ?.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 Η Νεκρή μάγισσα. Υπάρχει κριμένη δύναμη μέσα μας χαμένη αθωότητα κανόνες που δεν ορίζουμε. Της έδωσα τα πάντα, ότι είχα. Έφυγε μακριά! Χάθηκε! Δεν θα την ξανά δω. Κρίμα δεν θα ξαναδώ τ’ άστρα τ’ ουρανού, στα μάτια της. Κλείσανε πια, για πάντα. Δεν πίστευα ποτέ, ο,τι θα φύγεις, θα χαθείς με όσα είχα. Χάρισμα σου! Αγαπημένη. Έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Μαζί σου κι εγώ. Ναι! Πίστεψε το! © 6/5/2006 Angarato Surion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Μου αρέσει... είναι ανώτερο απο τα άλλα μπράβο.. σωστά έγραψεο Ντεόντονους σε μερικά σημεία, και το διορθωμένο είναι μια χαρά !!! Γουέλ Ντάν !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 ευχαριστω !!!!!! ;) το φανταζομαι και με μουσικη τραγουδισμενο απο τους demons and wizards τι σου κανει η φαντασια ε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts