Throgos Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Προχθές, μια Κυριακή του Ιουνίου-Ιουλίου προσπερνούσε το γλυκό ασθενοφόρο τραγουδώντας μπρος στη λίμνη με τις απεριόριστες μαργαρίτες που έστεκε αγέρωχη, που παραδόθηκε άνευ όρων που ως απόλυτη ελληνίδα σταρ χωνεύτηκε κάθησα με ήττα να διαφαίνεται στη στάση μου και τα μυγάκια, δόλια μυγάκια ζουληγμένα, με ήττα με κοιτούσαν και όλα ήταν με ήττα, με ήττα (τι ηττοπάθεια...). Ξάφνου όπως ξεπετάχτηκε η Γιώτα με μια χαρωπή και χθαμαλή διάθεση και το πιστό μα ανήμπορο κογιότ της που 'ξερε μόνο να μιλά στην πανακόττα. Ε! Γιώτα! Ο! Γιώτα που πήγες στο παχύ ψιλόν χορτάριον; στο αδιέξοδο της όρθιας συγγραφής; και αντηχεί τ' ασθενοφόρο με μετατόπιση Ντόπλερ μια Κυριακή Ιουνίου-Ιουλίου-Ιουνίου-Ιουλίου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ολίγον τι μαστουροφέρνει, αλλά έχει πλάκα. Μόνο που κάνει κοιλιά πριν το τέλος, στην προτελευταία στροφή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Το Ιουνίου-Ιουλίου είναι εξαίσιο. Έμπνευσις! [Όπως και η μετατόπιση Ντόπλερ] Η ήττα και η Γιώτα δεν με εκστασίασαν, αλλά πραγματικά, το Ιουνίου-Ιουλίου με αποζημιώνει, το ακούω συνέχεια μέσα στο κεφάλι μου. Ιουνίου-Ιουλίου-Ιουνίου-Ιουλίου-Ιουνίου-Ιουλίου-Ιουνίου-Ιουλίου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) Τη συσχέτιση Doppler με την ποίηση είσαι η πρώτη που την κατάφερες!!! Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο...... Μου θύμισες και Παπαδιαμάντη στο "χορτάριον"!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σαν ποιημά, μου θυμίζει τη βαριεστημάρα μου, το χομπι μου δηλαδή.... Έλα Throgo φτιάξε μας! Μες τη ζέστη λιώσε μας και στον αγέρα φυσηξέ μας μήπως ξυπνήσουμε απότομα χτυπώντας καμια μύγα!!! Edited June 29, 2006 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Κορυφαίο!! Μόνο αυτό έχω να πω!! (Αν και ναι, η πρώτελευταία στροφή κάνει "κοιλιά" ) Αυτάαα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts