Nihilio Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Μια μελωδία ουράνια το βλέμμα σου Φωλιάζει στην καρδιά μου όπως το χελιδονάκι Και σπαρταρά η αγάπη μου στη σάρκινη φωλιά της. Οι στίχοι αυτοί πιάνα δεν έχουνε Είναι ένα μπάνιο στου ονείρου το ακρογυάλι Μια νύχτα που στο αυτί σου σου ψιθύρισα Να σε πηδήξω θέλω μόνο μάτια μου Και τρυφερά εσύ μου αποκρίθικες Καθώς το φεγγάρι έχυνε το φως στο σώμα σου Ρίξε με στα βράχια άντρακλα Και σαν χταπόδι χτύπα με αλύπητα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένη η σάτυρα, μάλλον φταίει που διάβασα πρώτα του Ρίκου και του Θρόγγου, των οποίων το χιούμορ είναι πιο κοντά στο δικό μου [και οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο της σάτυρας καλύτερα]. [Μια εναλλακτική λύση για τα βράχια είναι 'Ρίξε με στα βράχια να με τσιμπάν τα άλμπατρος'. Ήταν μια πετυχημένη έμπνευση μιας φίλης! ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 Μπα, με το χταπόδι βάζουμε στο παιχνίδι και το BDSM στοιχείο. ΥΓ: Έχεις δηλαδή σκατά χιούμορ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Δεν ξέρω αν είναι σκατά, πάντως έχει σκατά. Καμμιά φορά είναι, δηλαδή, σκατολογικό. Περισσότερο σκατολογικό χιούμορ εδώ: I Shall Be An Ass The Colon Begins! Holy Toilet Brush, Colon! Ultimate Colon [έτσι, για να μην ξεχνάμε τα CBextras.] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 4, 2006 Author Share Posted July 4, 2006 Τα έχω διαβάσει τα CBExtras. Κάποια στριπάκια βγάζουν πολύ γέλιο. Αν και το σκατολογικό χιούμορ δεν είναι το στυλ μου, το ίδιο και η χοντρή σάτιρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Δεν κατάφερα να καταλάβω ακριβώς το αστείο - πάντως η αναφορά ήταν ξεκάθαρη. Έχεις δει το Amadeus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 Όχι, δεν έχω δει το Αmandeus. Και δεν απορώ που δεν το έπιασες το αστείο, το ήξερα από την αρχή ότι κάποιοι δε θα το πιάσουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Δεν το βρήκα ιδιαίτερα αστείο. Πιο πολύ ως απόπειρα να προσβάλλει μου φάνηκε (και αδέξια, μάλιστα) παρά ως σάτυρα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 O μόνος που θα μπορούσε να προσβληθεί κατά τη γνώμη μου θα ήταν το ελεϊνό και γλοιώδες άτομο που γράφει ποιήματα μήπως και του κάτσει γκόμενα. Αλλά εντάξει, δε νομίζω να έχουμε κανέναν εδώ μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Δεν ήξερα ότι οι περιπέτειες του μικρού Γκουσγκούνη μπορούσαν να μεταφερθούν σε ποιήματα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted July 9, 2006 Author Share Posted July 9, 2006 month, εδώ μεταφέρθηκαν εις τριπλούν (μην ξεχνάμε τους Ανώριμους) τα αποτελέσματα της τροφικής δηλητηρίασης, στον μικρό Γκουσγκούνη θα κολλήσουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Aς ηρεμήσουμε, δεν νομίζω πως ήθελε κανείς να προσβάλλει κανέναν – κατά βάθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Δεν έγγραψε την άποψη μου για να προσβάλω κανένα. Αλλά αυτήν την ιδέα μου δημιούργησε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts