RaspK Posted July 15, 2006 Author Share Posted July 15, 2006 Παρακαλώ, ευχαρίστησή μου· όπως προείπα, είναι μάλλον οι δύο αγαπημένες μου σκηνές μαζί μ' εκείνη που ξεγνοιάζει για λίγο η Isabeau στο χωριό (να δω, θα κάνω σερί?) :tongue: Πρέπει, παρεμπιπτόντως, να κανονίσουμε κάτι γι' αυτήν την ταινία· κρίμα που οι προβολές απαγορεύονται. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitronella Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Εγώ την είδα 10 φορές πριν καταλάβω πως η μουσική με ξένιζε κάπως. Αλλά και τι έγινε; Θα την ξαναέβλεπα ευχαρίστως. Το θέμα είναι πως είναι μια παλιά ταινία που όλοι αγαπάμε ακόμα και με τα μικρά της μειονεκτήματα. Για ποιά άλλη ταινία μπορούμε να το πούμε αυτό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted July 17, 2006 Author Share Posted July 17, 2006 Δεν είναι πολλές οι ταινίες που το κάνουν αυτό, και είναι, μάλλον, αυτός ο λόγος που έκανα αυτήν την «κριτική.» Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Αυτή την Κυριακή, 5/3, 15:30, στον Ant1: ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ (LADYHAWKE) Michelle Pfeiffer Rutger Hauer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark desire Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Τη θυμάμαι την ταινία αυτή. Ήταν από τις πολύ καλές ταινίες φάντασυ. Δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πετύχει ποτέ σε dvd πουθενά! Η απολυτη ιστορια αγαπης! Καθε φορα που τη βλεπω καταρρεω απο το κλαμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Την είδα πρώτη φορά, και μου άρεσε αρκετά. Το μόνο αρνητικό ήταν η μουσική... δεν θύμιζε επική ταινία. Πιστεύω ότι το 1985 πρέπει να είχε εντυπωσιάσει τους οπαδούς της φαντασίας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Σχετικά με τη μουσική νομίζω επειδή ήταν της μόδας τότε το είδος και αφού βάζανε τέτοια μουσική σε διάφορα μπλοκμπάστερ είπανε να βάλουνε και σε αυτή. Βέβαια, θα μπορούσαν να ακολουθησουν και το άλλο τρεντ και να βάλουν ένα συγκρότημα να κάνει τη μουσική οπότε θα ήταν και καλύτερη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts