nikosal Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Διάβασα το βιβλίο του τίτλου (αγγλική έκδοση, δεν έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά) και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Έχει δυνατά και αδύναμα σημεία (και δύο συνέχειες που δεν έχω διαβάσει). Αφορά την κλοπή ενός διαστημοπλοίου και τον αποικισμό με αυτό του δορυφόρου Κογιότ, σε ένα σχετικά κοντινό ηλιακό σύστημα. Στην πραγματικότητα το βιβλίο αποτελεί συρραφή σειράς από εκτεταμένα διηγήματα που ο συγγραφέας είχε δημοσιεύσει στο Asimov. Το έχει διαβάσει κανείς; Ενδιαφέρεται κάποιος να το συζητήσουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Α! Και αναρωτιόμουν τι μου θύμιζε! Είχα διαβάσει ένα κομμάτι στο Αsimov's που το παίρνω αρκετά τακτικά. Και μένα μ'αρέσει να διαβάζω πληροφορίες για νέους συγγραφείς και βιβλία, Nikosal. Γι'αυτό συχνά αγοράζω και το περιοδικό Locus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 (edited) Να συμπληρώσω (για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται) ότι οι τρεις τόμοι της σειράς Coyote υπάρχουν διαθέσιμοι στο νέο βιβλιοπωλείο cube. Στα αγγλικά φυσικά. Edited October 21, 2006 by nikosal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nirgal Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Αν και κάπως αργά, να πω ότι εκτός από τα δύο τελευταία βιβλία της σειράς, έχω διαβάσει την πρώτη τριλογία και όλα τα spinoffs. Μου άρεσαν αρκετά. Αναμένω και τα δύο τελευταία σύντομα, τα "coyote destiny" και "hex" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts