Orpheus Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 (edited) [ Η έμπνευσις, ή μάλλον άλλη μία. ] Η έμπνευσίς μου είναι η θλίψη μου κι η θλίψις σου και προπαντός η πέννα σου, τα ποιήματά σου. * * * Ελπίζω πως δεν εκπλήσσεστε από την απουσία άφθονης κοινωνικής κριτικής - διαπιστώνω πως μάλλον, από όσους αναγιγνώσκεται, δεν κατανοείται πλήρως, τουλάχιστον ως προς την ελαφρύτερη πλευρά του νοήματός της (εννοώ δηλαδή ότι, εν μέρει, αστειεύομαι). Πάντως θα εκτιμούσα κι εγώ ένα-δυο λογάκια και πάλι για τα ποιήματά μου, κι ας είναι έτσι μελαγχολικά και λίγα... Είναι, όπως φαίνεται απ'τον υπότιτλο, το τρίτο από τα ποιήματα της 18ης Ιουλίου αυτής της χρονιάς. * Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Edited July 28, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 (edited) Επί τέλους, έβαλες το τρίτο ποίημα εκείνης της ημέρας στο sff. Σ' ευχαριστώ. Όσο για το σχόλιό μου πάνω στο ποίημα, είναι απλά πως με τιμά – και πως ο λόγος σου ρέει ζεστά: καταφέρνεις να στηρίζεις τους αρχαϊσμούς, να τους κάνεις να έχουν ζωντανή αίσθηση, να μη μυρίζουν ναφθαλίνη. [Διαφωνίες, συμφωνίες...] Edited July 28, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Ευχαριστώ. Και προπαντός ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts