angarato_surion Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 <h1 style="text-align: center;">Μου λείπουν</h1> Ποιητική Συλογή: Αεριόνια: Ερωτικά Μου λείπουν τρομερά η αγκαλιά το χάδι σου τα έχασα όπως και την χαρά μου. Ναι αγαπούλα μου ήσουν μοναδική και σε έχασα. Μου λείπει το κορμί σου δεν κοιμάται πια κοντά μου. Μου λείπεις και αργοπεθαίνω. Απλώς ξαπλώνω στο μαλακό μου τάφο και περιμένω. Ναι περιμένω είτε να ‘ρθείς είτε να ελευθερωθώ για πάντα. Τρομερός είναι ο πόνος που νιώθω από τον χάμω σου δεν θα γιατρευτεί το ξέρω! Το νιώθω! Είναι ανώφελο. Μου λείπεις, γιατί έφυγες. Είχες πει ότι δεν θα το κάνει! Σε πίστεψα και δεν άντεξα. Έκλαψα πολύ! © 3/8/2006 Angarato Surion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Δεν θα πω για το ύφος (λίγο υπερβολικό) αλλά ότι είναι εξαιρετικά ασύνδετο όχι τόσο στη σχέση των στροφών μεταξύ τους όσο στη σχέση των προτάσεων της κάθε στροφής! Πάντως, παρότι είχε μία δόση απο αλήθεια σαν νόημα μέχρι κάποια στιγμή, έπειτα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με όλα αυτά....τι θές να πείς????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Απο ποιο κομμάτι και μετά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Οταν σε ρώτησα τη εννοείς, εννοούσα το γενικό νόημα του ποιήματος! Όσο για τις ασύνδετες στροφές, δές μία: Τρομερός είναι ο πόνος που νιώθωαπό τον χάμω σου δεν θα γιατρευτεί το ξέρω! Το νιώθω! Είναι ανώφελο. Δεν ξέρω εάν είναι επιτηδευμένο, αλλά σίγουρα χάνω τον μπουσουλα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Αυτο υποτιθεται οτι το εκανα μια προταση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 τώρα είναι καλύτερο; Μου λείπουν Μου λείπουν τρομερά το χάδι κι η αγκαλιά σου. Τα έχασα όπως και την χαρά μου. Ναι αγαπούλα μου ήσουν μοναδική και σε έχασα. Τώρα μου λείπει το κορμί σου που δεν κοιμάται πια κοντά μου. Μου λείπεις και αργοπεθαίνω. Απλώς ξαπλώνω στο μαλακό μου τάφο και περιμένω. Ναι περιμένω είτε να ‘ρθείς είτε να ελευθερωθώ για πάντα. Τρομερός είναι ο πόνος που νιώθω από τον χάμω σου δεν θα γιατρευτεί το ξέρω! Το νιώθω! Είναι ανώφελο. Μου λείπεις, γιατί έφυγες. Είχες πει ότι δεν θα το κάνει! Σε πίστεψα και δεν άντεξα. Έκλαψα πολύ! © 3/8/2006 Angarato Surion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts