Rikochet Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Ζουζουνίζετε εύθυμα δίπλα στο αυτί μου, δεν μ’αφήνετε να κοιμηθώ, να φάω, δεν μ’αφήνετε να χέσω, να γράψω, δεν μ’αφήνετε να κλείσω λίγο τα μάτια, να σταματήσω να ιδρώνω, δεν μ’αφήνετε να ξεχάσω για λίγο πως είμαι άνθρωπος. Πάντα με ξυπνάτε στην κορφή της πιο γλυκιάς ψευδαίσθησης. Πρέπει να σας λιώσω, να σκουπίσω τη λερωμένη επιφάνεια, τις βρώμικες παλάμες μου, ν’αφήσω το αίμα και τ’απομεινάρια σας να ξεχαστούν, στην άκρη κάποιου βόθρου. Πουτάνες μύγες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Πουτάνες μύγες. Πλάκα, πλάκα, νόμιζα ότι μίλαγες για τα κουνούπια! Αλλά και οι μύγες είναι πολύ σπαστικές....και μπαίνει και Αύγουστος.... Καλό....αν και εσύ μάλλον βασανιζόσουν απ' τα νεύρα σου όταν το έγραφες....μπορώ να πω πως έχει ένα εύθυμο στυλ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Γιάννη Ρίκο, είσαι θεΐσκος. :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Το κοινό απαιτεί ο Μελδόκιος να παρέμβει! Οι μύγεςςςςς... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts