mars Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Ακόμα ένα βράδυ μόνος σε μια γωνιά ανάβω ένα τσιγάρο για παρηγοριά. Μες τον καπνό μπορώ να δω ότι έχω αγαπήσει και της ζωής τα μυστικά που έχω αναζητήσει. Χάνεται ο νους μου, χάνεται σε μαγεμένα δάση και σκέφτομαι όλα αυτά που τώρα έχω χάσει Και η καρδιά μου καίγεται και το μυαλό μου σβήνει σαν το τσιγάρο που κι αυτό σιγά σιγά με αφήνει. Πλανιέται η σκέψη μου ψηλά στον ουρανό βαδίζει και ανάμεσα στα σύνεφα εσένα αντικρύζει. Τα μάτια σου ξεχώρισα μες το βαθύ σκοτάδι και τη φωνή σου ένοιωσα που ήτανε σαν χάδι. Ευτυχώς δεν ξέχασα τη στοργική φωνή σου. Ευτυχώς που τα ονειρα μου μοιράζομαι μαζι σου. Ευτυχώς που είσαι δίπλα μου πάντα κάθε στιγμή και μαζί σου αντέχω τα πάντα σε αυτή τη ζωή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Δεν θα το έλεγα ποίημα. Μάλλον σε λαϊκό/σκυλάδικο καψουροτράγουδο φέρνει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Θα συμφωνήσω με τη Νιεννα, όχι ότι δεν είναι στίχοι αλλά άλλο στίχοι και άλλο ποιήμα! Φίλε μου, πρέπει μάλλον να τα διαχωρήσεις....κι έγω τώρα τελευταία γραψω για έρωτες, αλλά παρότι χάλια τεχνικά.....χαρακτηρίζονται ποιήματα (ευτυχώς που χαρακτηρίζονται και έτσι!!!!). Εν τέλει μια και είσαι καινούργιο μέλος, καλωσήρθες στην παρέα! Α....μην το ξεχάσω....το κάπνισμα βλάπτει σοβάρα την υγεία.....(αστείο) Edited August 6, 2006 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Φέρνει έντονα σε στίχους "καλού" λαϊκού κομματιού. Το στυλ δεν είναι η αδυναμία μου και οι στίχοι δεν μου λένε τίποτα περισσότερο, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έκανες κάποια προσπάθεια στο μέτρο/ομοιοκαταληξία που πολλοί βρίσκουν περιττή αλλά που σίγουρα είναι μια αρκετά κοπιαστική διαδικασία. Καλωσήρθες λοιπόν και ελπίζω στο μέλλον να δω δουλειές σου που θα μου αρέσουν περισσότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts