Jump to content

Τετάρτη Πρωί

RaZzMaTaZz

Recommended Posts

Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Βασικά είμαι νέο μέλος εδώ (φαίνεται,ε? :p)

Anyway σκέφτηκα να ξεκινήσω ανεβάζοντας μια ιστορία. Θα εκτιμούσα κάθε σχόλιο!

Όνομα Συγγραφέα: RaZz

Είδος: ..δεν είμαι σίγουρη

Βία; Λίγη

Σεξ; Υποννοείται

Αριθμός Λέξεων: ..δεν ξέρω

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: -

Τετάρτη Πρωί

Το πρωί πήρε τηλέφωνο την κολλητή της και της εξιστόρησε τα βραδινά συμβάντα. Μόλις τον ανέφερε, εκείνη θύμωσε -και με το δίκιο της.

"Κι αυτός που είναι τώρα?"

"Εδώ, κοιμάται"

"Ρε μαλάκα, διώχτον! Καλά, ηλίθια είσαι? Τι τον κρατάς ακόμα εκεί?"

Άφησε τη σιωπή να απαντήσει για λογαριασμό της. Η κολλητή άρχισε να μπαίνει στο νόημα.

"Και τώρα τι θα κάνεις?"

"Ένα καφέ να ξυπνήσω"

"Καλά, κατάλαβα. Πάρε με όταν τελειώσετε να έρθω", της είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Σέρνοντας νωχελικά τις παντόφλες της, πήγε προς την κουζίνα. Άναψε το μάτι και περίμενε να ζεσταθεί το νερό όσο χτύπαγε με λύσσα τον καφέ και τη ζάχαρη στη ραγισμένη κούπα.

Εντάξει. Ήμουν μεθυσμένη χτες. Πολύ μεθυσμένη.

Είχα όμως πλήρη συναίσθηση του τι γινόταν. Την είχα ώρες πρωτού γίνει το οτιδήποτε.

Το νερό άρχισε να βράζει.

Απλά ήθελα να πάω λίγο πιο πέρα. Να δοκιμάσω τα όριά μου.

Έχυσε το καυτό νερό μέσα στην κούπα και ανακάτεψε απαλά.

Κανείς δε θα πιστέψει οτι ήταν απλά ένα ατύχημα.

Γύρισε ξανά στο υπνοδωμάτιο και στάθηκε στην κάσα της πόρτας, παρατηρώντας το αντρικό κορμί που κρυβόταν κάτω από τις κουβέρτες της. Έσφιξε την κούπα στις χούφτες της και ο πόνος από το άμεσο κάψιμο την έκανε να ανατριχιάσει και να ερεθιστεί.

Όπως χτες.

Όπως πάντα.

Η φωτιά πάντα με καύλωνε.

Οι αρθώσεις της άσπρισαν και το πρόσωπό της κοκκίνισε, αλλά δε σταμάτησε να σφίγγει την καυτή κούπα, ολοένα και δυνατότερα.

Το παραδέχομαι. Δεν ήταν ατύχημα.

Το δευτερόλεπτο που η κούπα έσπασε στα χέρια της και ο ζεστός καφές χυνόταν με μανία μέσα στις πληγές της, κατάλαβε τι πραγματικά είχε συμβεί.

Δεν τελείωσα ακόμη.

Έκανα λάθος και το παραδέχομαι.

Δεν τελείωσα ακόμη.

Άφησε τη σπασμένη κούπα να πέσει στο πάτωμα με θόρυβο. Ο άντρας αναδεύτηκε και άνοιξε τα μάτια του την ώρα που εκείνη έσκυβε για να πιάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από τα θραύσματα. Το πιο ζεστό απ' όλα.

Δεν έπρεπε να πεθάνει μόνο ένας.

Το αίμα που πετάχτηκε από το λαιμό του απλώθηκε στο πρόσωπό της. Όταν σταμάτησε να χτυπιέται, εκείνη καθάρισε τα μάτια της με το σεντόνι και έγλειψε προσεκτικά το γυάλινο κομμάτι που κρατούσε. Ήταν ακόμα ζεστό.

Δε φταίμε εμείς που γεννηθήκαμε έτσι.

Η φωτιά μόνο φταίει.

Σέρνοντας τις παντόφλες της, άνοιξε την πόρτα της αποθηκούλας κι άρχισε να ψάχνει για τη βενζίνη. Είχε μείνει αρκετή από το χτεσινό βράδυ.

Guest silversoldier

Καλά, συνήθως....δεν κάνω σχόλια....στα πεζά....αλλά αυτό είναι ιστορία τρόμου! Πες σε κανένα moderator να τις αλλάξουν θέση! :blackcat:

[To μετακίνησα στις ιστορίες τρόμου.]

Μου άρεσε αρκετά, μάλλον επειδή φοβάμαι/έχω εμμονές με το καυτό νερό, τα καυτά υγρά κυρίως, και γενικά τα καυτά πράγματα - αλλά όχι την ίδια τη φωτιά [με αυτήν έχω μόνο εμμονές :tongue:]. Επίσης, με ελκύουν θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με σπάσιμο των ορίων και ακραίες καταστάσεις.

Αν εξαιρέσεις τα ερωτηματικά, τα οποία θα έπρεπε να είναι ελληνικά, είναι καλογραμμένο.

Καλή δουλειά. Καλώς ήλθες στο forum.

^_^

Χμ...συμπαθητικο.Αν και δεν μπορω να καταλαβω το ρολο της φλης,η εναλλαγη σκεψεων,πραξεων παει καλα.

Α,η κουπα δεν ειναι γυαλινη υποθετω,οποτε και το κομματι που εγλειψε δε θα ηταν γυαλινο.

Αυτα το ολιγα και καλως ηρθες.

Καλό σαν κείμενο, αν και με αφήνει λίγο κενό στο τέλος... Επειδή πιστεύω ότι η οποιαδήποτε προσθήκη στο κέιμενο θα είναι λάθος, ίσως να ήθελες να γράψεις και κάτι άλλο να δούμε ποιες είναι αυτές οι μικρές πυρομανείς...

Welcome to the jungle, όπως λένε και οι Guns n Roses....

Καλωσήρθες.

Ωραίο κείμενο, με μινιμαλιστικό/ελειπτικό γράψιμο με στυλ.

Θα μπορούσε βέβαια να ήταν μεγαλύτερο σε έκταση και πιο αναλυτικό, αλλά δεν θα κάνω παράπονα για αυτό, εξάλλου καθένας με τις εμπνεύσεις του.

Και οι κούπες συνήθως δεν είναι γυάλινες... :p

Καλωσόρισες! :)

Ωραία γραφή, γρήγορη και στρωτή. Μπερδεύεται λιγάκι στα τεκτενόμενα αλλά δεν ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί είναι μικρούλι οπότε ξαναδιαβάζουμε έτσι κι άλλιως.

Παρεπιμπτόντως μπορεί οι κούπες συνήθως να μην είναι γυάλινες, εγώ όμως έχω μία γυάλινη και μάλιστα σε σημεία διαφανή... μπρρρρ

edit: μη βάζεις αγγλικό ερωτηματικό στα ελληνικά κείμενα, είναι πρόχειρο και σου χαλάει την εικόνα.

Edited by Nienor

Περί των κουπών (πλάκα κάνω, μη βαράτε), μιας και θίγεται αρκετά το θέμα, ένας φίλος έχει ένα ολόκληρο σετ λεπτές, άχρωμες κι διαφανείς γυάλινες κούπες

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια και το καλωσόρισμα. Τα αγγλικά ερωτηματικά όντως χαλάνε την εικόνα, δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια. Will correct it in the future.

Κι εγώ έχω αρκετές γυάλινες κούπες σπίτι πάντως... :p

Ωραίο! Δε θα το έλεγα ακριβώς τρόμου, αλλά δεν έχει σημασία η κατάταξη, σημασία έχει ότι είναι ωραίο και καλό.

ϊσως θέλει μια διευκρινισούλα μόνο, ως προς το ότι αυτος ήταν ο δεύτερος της βραδιας (υποθέτω ότι ο πρώτος ήταν της κολλητης της; ).Το καταλαβαινεις, αλλα ισως θέλει να γινει λιγο πιο σαφες.

Κι άλλα τέτοια και καλωσήρθες :)

• 2 years later...

Να μια σύντομη ιστοριούλα που λέει ακριβώς όσα χρειάζεται, που πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.

Ένα σφηνάκι, ή, ακόμα καλύτερα, μια σταγόνα τρόμου.

Εμένα με ανατρίχιασε! :cold: Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο στόχος, αν ναι, μπράβο! Ίσως με ξένισε γιατί εγώ δεν τα πολυπάω αυτά τα σπλάτερ! :tongue: Κατα τ' αλλά καλό γράψιμο, δεν μπορώ να πω. Θα προτιμούσα βέβαια να παραλείπονταν κάποιες υπερβολικά XXX λέξεις! :tongue:

Καλωσήρθες Κιόλλας!

Edited by TheTregorian

• 3 weeks later...

Μικρό κι αιματοβαμμένο. Εμένα πάντως η κούπα μου στη δουλειά είναι και γυάλινη και διάφανη. Δε θα το δεις αλλά χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου.

• 4 months later...

Δεν μου άρεσε. Το μικρό του μέγεθος απαιτει pol;y μεγαλύτερη ένταση και όχι μόνο ‘’μοιραίες’’, ‘’doom’’ σκέψεις (αν βέβαια είναι γραμμένο για να τρομάξει). Δεν ‘’βαστάει’’, δυστυχώς, μια τόσο μικρή ιστορία, μόνο με δυο ‘’κακίες’’ και ένα φονικό. Από την άλλη, ίσως, αν δώσεις χώρο στο παρελθόν της ηρωίδας και μας πεις τι έχει κάνει ως τώρα (σε περίπτωση που το ξαναπιάσεις το γραπτό) και φτάσεις κάνα τριχίλιαρο λέξεις και βάλε, ίσως να έχεις μια καλή ιστορία, με το ιδιαίτερο-μη συνηθισμένο στοιχείο της γυναίκας ως θύτη και των ανδρών ως θύματά της. Οκ πάντως, ήταν απλά μια πολύ μικρή ιστορία και ας μην είμαστε αυστηροί.