Βάρδος Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Gene Wolfe Interview Ακόμα κι αν δεν έχετε διαβάσει βιβλία του, λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Ωραίες οι απόψεις του. (Και έχει σπουδάσει και θετική επιστήμη, οπότε υπάρχει ελπίδα και για μένα να γράψω κάποτε ) Για να καταλάβω, έχει γράψει έργα σε διαφορετικά στυλ (φανταστικός μεσαίωνας, φανταστικό μέλλον) έτσι; Πάντως η εισαγωγή ήταν αρκετά πειστική ώστε να με κάνει να θέλω να πάρω κάποιο βιβλίο του για να διαπιστώσω κι εγώ τα όσα λέει αυτός που του πήρε τη συνέντευξη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 Για να καταλάβω, έχει γράψει έργα σε διαφορετικά στυλ (φανταστικός μεσαίωνας, φανταστικό μέλλον) έτσι; <{POST_SNAPBACK}> Ουσιαστικά, fantasy γράφει (τουλάχιστον στα Book of the New/Long Sun που έχω διαβάσει εγώ), αλλά το σκηνικό είναι ΤΕΛΕΙΩΣ δικό του. Δηλαδή, θα μπορούσες να το πεις και science fantasy, γιατί έχει και τεχνολογικά πράγματα μέσα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Α, κατάλαβα ναι. Αυτό δεν μου πολυαρέσει, αλλά θα κρίνω αφού διαβάσω κάποιο βιβλίο του, όχι από πριν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts