mars Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό ποηματάκι (για εμένα μόνο χιουμοριστικό δεν είναι καθώς την ώρα που το έγραφα τα νεύρα μου δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση), που θεωρώ πως αφορά μία λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην τεχνολογία και στον άνθρωπο. Ντριννν! Δεν αντέχω άλλο θέλω να το σπάσω βίδες και καλώδια ο τόπος να γεμίσει. Δεν μπορώ νομίζω πως θα σκάσω άλλη μια φορά εάν χτυπήσει. Θα το κοπανίσω σ'ένα τοίχο μακάρι να έβγαζε και αίμα, άμα ξανακούσω το σπαστικό τον ήχο θα το γεμίσω σπέρμα. Τα νεύρα μου έχουν τεντωθεί σαν το καλώδιο του. Στα αυτια μου έχει καρφωθεί η βίαιη ηχώ του. Θα το σπάσω το μπουρδέλο για να απελευθερωθώ, θα το ρίξω στα σκουπίδια μήπως έτσι λυτρωθώ. Με σκοτώνει, ώρα με την ώρα λεπτό με το λεπτό. Μόνο εάν αυτόκτονήσω, θα μπορέσω να σωθώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) Κοίτα φιλαράκι, να αυτοκτονήσεις για ένα μηχάνημα λίγο μπιπ το βλέπω! Απο 'κει και πέρα και μένα το μηχάνημα (ο υπολογιστής) πάει χάλια....(θέλει φορμάρισμα πάλι)! Όλα φτιάχνονται, και μην το γεμίσεις σπέρμα γιατί σε τετοια φάση καταστράφηκε, άντε ύστερα να ξεγεννάς καλωδιάκια και άλλα ....άκια! Όσο αφορά το χιουμοριστίκο ποιηματάκι, παρουσίαζεις σημαντικές βελτιώσεις! Πρόσεχε για αρχή την τοποθέτηση των λέξεων! After this, (εάν είναι υπολογιστής ή κινητό) μάλλον η μνήμη βαράει, ή κάποιο τσιπάκι έχει ξεφύγει! Εάν είναι αυτοκίνητο δίοτι φοιτητής μηχανολόγος χ....στο, με αυτά τα πράγματα μπλέκεσαι, συνήθως σφυρίζουν οι ημάντες και λίγο ο κινητήρας σε καμμία χαλασμένη βαλβίδα! !!!!Πλάκα κάνω....για ξυπνητήρι μάλλον πρόκειται....με αυτά δεν υπάρχει λύση....μην τα βάζεις να σε ξυπνάνε, και άμα το βάζει κανένας άλλος ρίχτου ένα χ......μο!!!!! Ελπίζω ότι κι αν είναι μην το σπάσεις....δε λέει....τι θα πει και ο κόσμος! Σπάτάλες....ντρόπή....π..πες Edited August 17, 2006 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Πρόκειται για ένα παλιάς τεχνολογίας τηλεφώνο, δεν είναι δηλαδή ασύρματο και κάνει ένα εντονο ντρινννν όταν χτυπάει. Δεν με είχε νευριάσει τόσο το τηλέφωνο αλλά το άτομο που με καλούσε.Αλλά τα νεύρα σου τα βγάζεις σε ότι έχεις μπροστά σου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) Μίσοσοβαρά, μισοαστεία, θα μπορούσαν να γίνουν παραλλιλισμοί για την σχέση ανθρώπου-τεχνολογίας. Βέβαια, το ύφος του "δεν σικώνει και πολλά" και μάλλον εσκεμένα (και ίσως παρατραβιγμένα) θα μπορούσε κάποιος να τους κάνει. Καλό. Θα ήθελα ίσως και μια στροφούλα περιγραφής του απαίσιο, αναθεματισμένου μηχανισμού, με τα φρικιαστικά καλώδια, τα σατανιστικά τσιπάκια και το βαμπιρικό του ήχο. Έτσι, για λίγο πιο πολύ φρίκη ;). Αυτά... [Υ.Γ.: μα καλά, χάθικε ένα καλό εικονιδιάκι να κλήνει με νόημα το μάτι?....] Edited August 17, 2006 by Deodonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Άμα του βάλουμε και μουσική υπόκρουση το "έφυγε η γυναίκα μου απο υο σπίτι", του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, τότε θα γίνει επιτυχία! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ωραίος! Το μέτρο έχει πρόβλημα, αλλιώς θα έβγαινε μια πολύ καλή παρωδία ελληνικού πανκ (ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι το μέτρο δεν είναι πρόβλημα... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts