Celestial Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Επί του παρόντος, ο διαφθορέας θα τη γλυτώσει γιατί το κείμενο είναι σχεδόν τόσο υπέροχο όσο και το πρώτο ..... ειμαι χελι ( επισεις απο οτι φαινεται εχω καλο γουστο :P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Νόμιζα ότι δεν ήσουν κύκνος... Αλήθεια, υπήρξε κάποια έμπνευση για τα ονόματα; Αυτό που μου φέρνουν στο μυαλό είναι ασυνάρτητοι ήχοι που δίνουν έναν απροσδιόριστο τόνο... σαν αρμονική. Κι όπως οι αρμονικές του κάθε οργάνου «προκύπτουν,» έτσι μοιάζουν να προκύπτουν και τα ονόματα εδώ, χωρίς προμελέτη, αλλά μοναδικά και ιδιαίτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arion_Mandrake Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Ό,τι ρεαλιστικότερο έχω διαβάσει μέχρι τώρα.. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Νιώθω αποτυχημένος, αφού ίσως για πρώτη φορά δεν έχω ούτε ένα αρνητικό σχόλιο υπόψιν. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά σου, αν και για θετικά σχόλια θα αναγκαστώ να σε παραπέμψω στους προηγούμενους που με κάλυψαν πλήρως. Άνοιξες μια επιπλέον πορτούλα.. Κράτα τη ανοιχτή για όσο περισσότερο μπορέσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Διάβασα τις ιστορίες αυτές μετά τις δίδυμες. Αυτό που δεν πέτυχαν οι δίδυμες ίσως να το πέτυχες σε αυτά τα κείμενα - τα οποία υποθέτω πως δημιουργήθηκαν πρώτα, γι αυτό και η απόδοση είναι (κάπως) καλύτερη (ίσως). Σα γενικό σχόλιο έχω να πω πως, ανακάλυψες για τη συγγραφή σου μια νέα συνταγή, μια νέα διάσταση σε αυτό που θες να πεις και τον τρόπο που επιθυμείς να το αποδόσεις. Νιώθω (ειδικά μετά τις δίδυμες) πως το πιέζεις να επαναληφθεί. Δώσε λίγο χρόνο στο μυαλό σου να συνέλεθει από την ανακάλυψη. Ομολογώ πως τα κείμενα αυτά είναι καλύτερα και τεχνικά και νοηματικά και εκφραστικά. Μου θυμίζουν Έκο (το οποίο δεν είναι καλό για μένα-μια και δε θέλω ποτέ ένα έργο να μου θυμίζει ένα άλλο). Σα γενικό σχόλιο όλων των ιστοριών και της δουλειάς σου έως τώρα, έχω να πω πως η τεράστια βελτίωση είναι καταφανής. Ξεπέρασες τα πολυ-φορεμένα θέματα και τις απλές αποδόσεις γεγονότων, περνώντας στη διάσταση μιας φιλοσοφικής αναζήτησης που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Και σαν καθαρά προσωπικό σχόλιο χωρίς κανένα συγγραφικό ενδιαφέρον: Στο μυαλό μου, μετά τα τελευταία σου κείμενα, έχει καρφωθεί η εικόνα της Sonya να γράφει ακούγοντας μουσική, να γράφει μουσική, να παίζει γράφοντας, δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 (edited) κάτι μου θύμισε τον Ροθοδούλη... μήπως κάνω λάθος; (μια λέξη που χρησιμοποίησες στο πρώτο) Σε άλλα, έχει πλάκα, αλλά περνάς διάφορα σημεία στο ντούκου. Ο ρυθμός ξαφνικά πηγαίνει πάρα πολύ γρήγορα και προσπερνά στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες (τα πράγματα που έκαναν μαζί πχ). Είναι υπερβολικά σύντομο. Η σκέψη τους είναι πολύ sidhe, και χαριτωμένα ρηχή, απλά θα με κούραζε αν διαρκούσε πολύ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Συνέχισε πάντως : είναι ένα νέο στυλ και μπορεί να τελειοποιηθεί κάποτε. (Μην με παρεξηγείτε: είναι το 666ο ποστ μου - πρέπει να είναι κακούλι) Edited September 7, 2006 by tec-goblin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts