Darkchilde Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Αν συνεχιστεί η συζήτηση off-topic δηλαδή για κοριτσάκια σε στυλ anime θα κλείσει το Topic. Quote
Sabrathan Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 On-topic: Είμαι λίγο Otaku γιατί όντως μερικές κοπέλες/γυναίκες είναι τόσο κοντά σε ύφος στην ιδανική γυναίκα της ζωής μου που πραγματικά τις λατρεύω. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Kaname Chidori apo FMP: Fumoffu. *στραβοκοιτάει την Darkchilde, πιστεύοντας πως μια μικρή συζήτηση σχετική έτσι κι αλλιώς με το topic δεν θα πρέπει να κόβεται με το μαχαίρι* Quote
LordCeleborn Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 1)Ξέρετε τι είναι το sugoi, το kawaii, και το arigato; A. Nαι. 2)Όταν μιλάτε, οι άλλοι νομίζουν οτι τους βρίζετε; Α. Οχι 3)Ακούτε J-Pop (ιαπωνική μουσική); Α. Σπανίως. 4)Έχετε αφίσες, ρούχα η φιγούρες απο τα αγαπημένα σας αnime; Α. Οχι ... θελω την Chii .. βασικα την Fureya 5)Σας αρέσει να τρώτε κινέζικο η ιαπωνικό φαγητό; Α. Κινεζικο rulez θελω να δοκιμασω ιαπονεζικο. 6)Διαβάζετε manga(ιαπωνικά κόμιξ); Α. Οχι. 7)Είναι ονειρό σας να πάτε στην Ιαπωνία; Α. Υπαρχει και αλλο ονειρο ? 8)Βλέπετε ταινίες του ιαπωνικού σινεμά όπως το Battle Royale; Α. Ναι. 9)Έχετε μια... εμ... προτίμηση σε γιαπωνέζες που φοράνε schoolgirl uniform; Α. Ναι ναι ναι ναι ΝαΙ Ναι νΑΙ ... με ποσους τροπους το θελετε 10)O τελευταίος χαρακτήρας που κάνατε στο dnd "έμοιαζε" με τον αγαπημένο σας ήρωα απο anime; Α. Οχι αλλα μου αρεσουν η manga-ιες μερικες φορες στα ρουχα και στο στυλ. LordCeleborn , λογοκλοπος του Dain ... Quote
Recommended Posts