tec-goblin Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Προηγούμενοι νόμοι - ΠΟΙΝΕΣ δίπλα 1) Θα κρατάμε πρακτικά (Ι) 2) Κάθε 20 μέρες θα υπογράφουμε (Ι) 4) ΟΡΙΑ (χρονικά) ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ: Επίσημο: ΧΕΙΜΩΝΑ 1 μήνες 19 μέρες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1/4 μέρες Ανεπίσημο: " 2 εβδομάδες " 4 βδομάδες (Ι,V/I άπλωμα) 6) Οι νόμοι με το σήμα (+) πρέπει να εκτελεστούν μέχρι 2/5 (επιπλέον) του μικρότερου δυνατού χρόνου μες στον οποίο μπορούν να εκτελεστούν. Αν αυτός είναι πάνω από 2 εβδομάδες, η αναλογία γίνεται 1/5. (Ι,V) 9) Θα εκτελούνται οι ποινές (ΙΙ) 10) Η γιορτή της αγάπης θα γίνεται απ'τον Νικόλα (μόνο) το 2ο σαβ/κο του Οκτωβρίου, η γιορτή της 1ης ομάδας στις διακοπές των Χριστουγέννων (όλη η ομάδα) και της ομάδας στις διακοπές του Πάσχα (όλη η ομάδα). (Ι,V) 11) O διευθυντής και ο σύμβουλος, αν έχουν ποινή μεγαλύτερη των 2,7 συμβουλίων φεύγουν. Τότε γίνονται εκλογές (υποψήφιοι αυτοί με τους 3 καλύτερους Μ.Ο. δουλειάς-ποινής). Κάθε 10-12 το σύνολο των ποινών (όχι οι υπολειπόμενες) μηδενίζεται. [...] 36) Θα καληνυχτίζουμε κάθε φορά την Σαπφώ. (1) (ΕΙ.ΘΕ.Σ) [...] 45) Πριν από κάθε συμβούλιο θα γράφει ο Καμεραμάν στο χέρι "Σαπφώ". (1) 46) Αν όλοι έχουν περάσει το 2,7 οι εκλογές γίνονται κανονικά. Φεύγουν όταν αποκτούν 0.9 ποινή παραπάνω (1,5). [...] 65) Πρέπει να γίνονται οι στοιχειώδεις εκδηλώσεις αγάπης (1,5) 73) Με το καλό ασχολείται ο Καμεραμάν και με το πρόχειρο ο Διευθυντής (ΙΙΙ/ΙV) [...] 75) Χρόνος τραγουδιών: μεικτός 13'54'' περίπου απλός 12'39'' περίπου [...] 77) Κάθε 1 βαθμό ποινής ο καθένας κάνει 0,5 απλώματα (1,75) 78) Σε περιόδους κατά τις οποίες έχουμε πολλές υποχρεώσεις, οι ποινές υποδιπλασιάζονται. (0,85) [...] 16-6-1997 Αντιγραφή ποινών. Ξεκινάμε το τετράδιο (πλην των αντιγραφών, που είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα). Ανεπίσημο συμβούλιο. Εκλογές [...] 6-7-1997 Διακόπτουμε τις σχέσεις με τα "Δολοφονημένα Μπαρμπούνια", που συνεχίζουν ως ομάδα κουκλιών με ελάχιστους ανθρώπους. Όποτε θέλουμε θα κάνουμε γιορτή. [...] 4-8-1997 Θα γράψουμε γράμμα στην Σαπφώ. Οι λεπτομέρειες θα συζητητθούν μεθαύριο. 6-8-1997 Το γράμμα θα είνα ανώνυμο (υπολογιστής). Το όνομα θα γραφτεί με τετραγωνισμένα κεφαλαία. Μόνο αν τολμήσει ο Νικόλας το γράμμα θα έχει όνομα. Αναθεώρηση. Μικρή συναυλία - Χρονομέτρηση. [...] 6-9-1997 Επίσημο συμβούλιο 1) Ο Νικόλας θα είναι πιο αυθόρμητος. Θα σπάει πλάκα (ΙΙ) (κυρίως ΕΙ.ΘΕ.Σ). 2) Θα καθίσει κοντά στην Σαπφώ. (ΙΙ) [...] 16-11-1997 Νόμος 78. [...] 19-12-1997 Αντί για κόμικ θα κάνουμε αναδρομή στα 5 χρόνια της εφημερίδας. [...] 19-1-1998: Ανεπίσημο Συμβούλιο 6-2-1998: " " 23-2-1998: " " 3-3-1998: " ": Θα κάνουμε σήμερα το επίσημο συμβούλιο. 3-3-1998: Επίσημο Συμβούλιο. Θα αρχίσει το πρωτάθλημα μπάσκετ των LEGO το σαββατοκύριακο. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ Μια πραγματική ιστορία ενός παιδιού και των 6 εαυτών του. Άλλαξα μόνο το όνομα της κοπέλας. Το τέλος των πρακτικών υποδηλώνει το τέλος μιας ιστορίας που κράτησε 5μιση χρόνια. Σε μετέπειτα σημείο του τετραδίου υπάρχουν πολλά φρικτά ερωτικά τραγουδάκια. Περισσότερες επεξηγήσεις μετά από ερωτήσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Aν δεν ήξερα τα τετράδιά σου θα είχα αρχίσει να απορώ με το τι έγραφες. Είναι φανερό όμως ότι δεν κατάφερες να διαβάσεις ένα από τα παλιά σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 Δεν κατάφερα να διαβάσω ένα από τα παλιά μου; Τι εννοείς; Α, για το γραφικό χαρακτήρα κλπ; Περιέργως αυτό είναι πολύ καθαρό :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Εάν έλεγες εδώ τα μισά από αυτά που μου είπες, ίσα ίσα για να μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη και οι άλλοι, αυτό το αρχειάκι είναι διαχρονικό. Είναι κάτι για να θυμάσαι κι ίσως κάτι που θα μπορούσες να το κάνεις μια υπέροχη ιστορία κάποια στιγμή, με έναν πολύ πολύ ενδιαφεροντα ήρωα, που μάλιστα πλέον τον ξέρεις πολύ πολύ καλά ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 Χιχι, το σκέφτομαι, απλά κάτι τέτοια είναι δύσκολο να τα πιστέψει ο αναγνώστης και να ταυτιστεί μαζί τους... Εκτός αν όλοι μας έχουμε τέτοιες ιστορίες... Για να εξηγήσω λοιπόν μερικά πράγματα: είναι σημειώσεις μου σε ένα τετράδιο που είχα την γ'γυμνασίου. Αναφέρονται σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που κράτησε πάνω από 5 χρόνια. Είναι τα πρακτικά μιας ομάδας - που είχα με τους 6 εαυτούς μου - και που σκοπός τους ήταν η ενασχόληση με αυτό το πρόσωπο. 1 άπλωμα ποινή = ένα παραπάνω άπλωμα απ'ότι θα έκανα κανονικά ως αγγαρεία στο σπίτι μου. Περιττό να σας πω ότι επί σχεδόν δυο χρόνια η αδερφή μου δεν άγγιξε σχεδόν ούτε στιγμή την απλώστρα. Υπό το φως αυτών, ίσως το καταλάβετε όλο. Και ίσως τρομάξετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Πραγματικά υπέροχο με τον τρόπο του. Ο λαός θέλει κι άλλο, αν υπάρχει. Παρεμπιπτόντως, έχει τύχει να βρω σημειώσεις του παρελθόντος που είχα κάνει και να μην καταλαβαίνω γρι από τα όσα ήθελα να μεταφέρω... :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 7, 2006 Author Share Posted September 7, 2006 Σχεδόν πάντα καταλαβαίνω. Κάτι στο μυαλό μου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ή τέλος πάντων κρατάω υποστήριξη για το παλιό λογισμικό στο κεφάλι μου . Από άλλο έχει κακά τραγουδάκια (δεν θα γίνω τόσο ρεζίλι) και εφημεριδούλες (αυτές όμως καλύτερα να τις σκανάρω να τις ανεβάσω - δύσκολο όμως να κρατήσω μυστικό το όνομα της κοπέλας τότε). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Αναφέρονται σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που κράτησε πάνω από 5 χρόνια. Είναι τα πρακτικά μιας ομάδας - που είχα με τους 6 εαυτούς μου - και που σκοπός τους ήταν η ενασχόληση με αυτό το πρόσωπο. 1 άπλωμα ποινή = ένα παραπάνω άπλωμα απ'ότι θα έκανα κανονικά ως αγγαρεία στο σπίτι μου. Περιττό να σας πω ότι επί σχεδόν δυο χρόνια η αδερφή μου δεν άγγιξε σχεδόν ούτε στιγμή την απλώστρα. Υπό το φως αυτών, ίσως το καταλάβετε όλο. Και ίσως τρομάξετε. Εντυπωσιακή η αυτοαποκάλυψή σου! Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τους 6 εαυτούς. Και όταν λες άπλωμα, εννοείς άπλωμα ρούχων; Και τι σημαίνουν οι κωδικοί Ι,ΙΙΙ,ΙV στο τέλος ορισμένων καταχωρήσεων; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts