The_Knight_who_says_Ni! Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 πια σεζον απο ολες θελετε να δειτε; ρωτναω για να ξερω απνα... αυτα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ποιος τον ..... τον κύριο με την κοτσίδα! Αμάντα και μύθος, όλα τα λεφτά!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Έτσι αποκαλώ τη σειρά, χάπατο - δεν έχω δει και πολλούς που να μην παρακολουθούσαν τη σειρά ακριβώς ή κυρίως γι' αυτούς τους δύο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeMirage Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Είμαι πολύ χαρούμενος, βρήκα στο Γαλλικό Αμαζον τη σεζόν 1 σε region 2 encoding (επιτέλους!) και την παράγγειλα για δώρο στην κοπέλα μου (άλλη τρελλή κι αυτή...). Θέλω ομως να ρωτήσω τον Knight Who says Ni που βρήκε τα DVD που έχει! Τα έγραψε από τηλεόραση ή τα αγόρασε από Αμερική; Επίσης, ποιές σεζόν έχεις; (Πληροφοριακά, αν κανένας ενδιαφέρεται, τα DVD που πήρα ΔΕΝ έχουν υπότιτλους - ούτε Αγγλικούς ούτε τίποτα.) LeMirage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE ANDROID Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Για μένα ειναι η καλύτερη σειρά που έχει προβληθεί ποτέ στην TV. Ξέρουμε όλοι βέβαια "Τι εστί STAR CHANNEL". Ωραία ιστορία. Καλές ιστορικές βάσεις, ωραίο casting (εκτός από'κείνη τη γαλλίδα), ωραία κοστούμια.Η σειρά αυτή απλα αγγίζει την τελειότητα. Όσο για της ταινίες....Ούτε λόγος Methos Rocks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts