Jump to content

Guess what

Nienna

Recommended Posts

Guess what

So,

you want me to write

about zeroes and ones,

about filthy, fanged streets

full of quitters and I-don’t-give-a-fuckers;

you want me to cling to my pen

and in shame represent

the next gen,

full of angry, vain, false ‘nothing matters’?

Well,

I’ll be me instead:

I’m the girl who can tell

who is worthy of her care

by the smell of their mothers’ clothes softener –

I’m the girl who sees people’s

invisible wings,

[i can also see halos,

soft paws,

and Rossetti’s muse living and breathing]

and, guess what,

you won’t like me,

[and neither I you]

‘cause I thrive in a world that beams meaning,

and we’ll gladly part ways;

there are numerous people out there

who can always safekeep you from dreaming.

Edited by Nienna

Χαχα, θα σου σπάσει τα νεύρα αυτό που θα πω, αλλά σε σημεία βγάζει ένα πολύ καλό alt rock/punk τραγούδι (ειδικά η ομοιοκαταληξία στην δεύτερη στοφή)

Σχεδόν μπορουσα να το φανταστώ. :p

Μα είναι παράγωγο των σπασμένων νεύρων γιατί το Ζερό ήταν όλα αυτά που ήταν. :tongue:

Δεν με πειράζει να μου σπάσεις κι άλλο τα νεύρα, το ξέρω ότι βγάζω τέτοιο feeling κι είναι σε τέτοιο στιλ. Λες ν' απέκτησα νέο hobby; Να γράφω νευριασμένα τραγουδάκια; [lol]

Σκέψου το. Μπορεί να φτιάξεις και συγκρότημα, να δημιουργήσετε το poeticore, να κάνετε σουξέ στην ανήσυχη αγγλική νεολαία όταν περάσει η μόδα του emo και να γίνετε πάμπλουτοι. Σκέψου το, συμφέρει...

Πλάκα πλάκα, από το να γράφεις στίχους για ελληνικούρες [που είναι ο μοναδικός άλλος τρόπος να βγάλεις λεφτά από τη στιχογραφία :tongue:, γιατί απ' την ποίηση δε βγάζεις έτσι κι αλλοιώς], είναι καλύτερα! :lol:

Και ιδού που μπορούσε να καταλήξει το Zero - βλέπεις τώρα τι εννοώ; Το ίδιο το κείμενο είναι σαφής προέκταση του προηγούμενου, με μια νότα της κλασσικότερης γραφής σου, μια ιδέα τσαντίλας, και το γραφικό ύφος του Zero - κατ' εμέ, είναι πάρα πολύ καλό, επειδή κυρίως βγάζει ό,τι ήθελες να πεις μ' έναν τρόπο που σου ταιριάζει απίστευτα - ποιητικά.

Ελπίζω να έχω πάντα τη δική σου νότα να ταλανίζει τη διάθεσή μου, κι ελπίζω και πολλοί άλλοι πέραν εμού. Αυτά στο ενδιάμεσο διάλειμα του αδερφού μου από το PC, και θα τα πούμε ξανά.

Υ.Γ. Νο.1: το πιο ενδιαφέρον είναι ότι βγάζεις κάτι πολύ όμορφο, επειδή είναι σπάνιο, κυρίως, σ' εσένα - wrathful defiance. :worshippy:

Υ.Γ. Νο.2: ΕΔΙΤ το ελληνικόν - ναι, κάπου έχεις δίκιο για τη μουσική και την ελληνικούρα, αλλά αυτό θα το αφήσω επί του παρόντος.

Υ.Γ. Νο.3: Επειδή μόλις το πρόσεξα - δε θα έλεγα ότι μου άρεσε ο ίδιος ο Zero, όσο το τί είχες να πεις.

Edited by RaspK FOG

Σκέψου το. Μπορεί να φτιάξεις και συγκρότημα, να δημιουργήσετε το poeticore, να κάνετε σουξέ στην ανήσυχη αγγλική νεολαία όταν περάσει η μόδα του emo και να γίνετε πάμπλουτοι. Σκέψου το, συμφέρει...

:lol: :worshippy:

Οργισμένο, άμεσο, λίγο ό,τι να'ναι στο μέτρο. Χιχι, μ'αρέσει νομίζω.

Ηχιτικά με τσέμπαλο και βικτωριανά όργανα σε μια πιο ανάλαφρη εκδοχή Haggard!

Λίγο...αεροβατεί σε μέτρο. Δεν είμαι σίγουρη πως το αγάπησα γι αυτό που είναι, όσο για αυτό που αντιπροσωπεύει, δηλαδή την προσπάθεια στο νεοτερισμό με προσήλωση στην έως τώρα Nienn-ιανή παράδοση.

[Μπρρρρ, δε βάζω τσέμπαλο σ' αυτό το πράγμα. Μπλιεχ. Ιεροσυλία.]

Θα κάνω μια εκδοχή η οποία θα πάσχει από συγχρονίλα στην αρχή, αλλά θα μπαροκοποιείται μετά το "I'll be me instead", για να δείξει την αντίθεση. Δε θα το κάνω σήμερα όμως, σήμερα έχω να κάνω δουλειά για τη σχολή + ένα άλλο ποίημα. [Κάνω napowrimo]

Αφού σ' άρεσε η συγχρονίλα, δες και τον κύριο Ζερό. Εμένα δε μ' αρέσει. :tongue:

Edited by Nienna