Nienna Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Elizabethtown What we owe to ourselves is not jumping up and down to an unfamiliar beat in some gym or club; what we owe to ourselves is to forget that tomorrow is a Monday and dance in the rain. We have no need for grey walls and plastic gloves, extra safety from human touch – lest we feel pain. What we must all have is at least three stars in each pocket, three tiny suns lighting the one-of-a-kind paths of our skin, warming our hands every time they feel dark and need a place to hide. ----- "Sadness is easier because it's surrender. I say make time to dance alone with one hand waving free. " Edited October 2, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Έγγραψες για άλλη μια φορά κοπέλα μου! Έτσι να δείχνεις και σε μερικούς μερικούς τι είναι η ποίηση... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Έγγραψες για άλλη μια φορά κοπέλα μου! Έτσι να δείχνεις και σε μερικούς μερικούς τι είναι η ποίηση... Hmmm i suppose every pan intended month? Αταλάντη δες τι με αναγκασες να κανω τωρα... να σχολιασω ποιημα... τσκ τσκ τσκ... Οσο παει μ' αρεσει η 8εματολογία σου και περισσότερο (ή "χαλας", ή δεν παω εγώ καλα ) We have no need for grey walls and plastic gloves, extra safety from human touch – lest we feel pain. ηταν η καρδια του ποιηματος κατ' εμε Απλο, λιτο, ουσιαστικό Edited October 2, 2006 by Darius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Ο έχων την μύγα μυγιάζεται μπορώ να πώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 2, 2006 Author Share Posted October 2, 2006 (edited) Ναι, Darius, αυτή ήταν η καρδιά, γι αυτό είναι κι εκεί, στη μέση. Η θεματολογία μου είναι ουσιαστικά μία: η ζωή, οι άνθρωποι. Μάλλον τα πας καλύτερα με τα αγγλικά, ή δεν τα πας καλά με τα κοντινά πλάνα. [Παρατηρώ πως σε αγγίζει κάτι κάθε φορά που τραβάω πίιιιισω την κάμερα, κάθε φορά που κάνω zoom out και βάζω περισσότερα απ' τα φανταστικά, καταστροφικά, ενδιαφέροντα πλασματάκια που κατοικούν αυτόν τον πλανήτη μέσα σ' αυτό που γράφω...] Edited October 2, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Ο έχων την μύγα μυγιάζεται μπορώ να πώ! και ο εχων την σφιγκα ας την φερει πισω κτλ κτλ κτλ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 (edited) Δεν εχει σχέση με την καμερα Αλινα, 8α μπορουσε να ναι και στο 1 ενικο η γραμμενο σοuρεαλ like if i care. Ειναι κα8αρα 8εμα διατύπωσης. Απλη, λιτη και χρωματισμένη οσο 8α επρεπε, παντα κατα την δικια μου αποψη, και 8εματολογια που δε με κουραζει να την κατανοησω με τους 1500 συμβολισμους και αστερισκους στην ταδε σελ των ταδε βιβλιων... Το τελευταιο σχολια δε στοχευει καποιον συγκεκριμενα η καποιο συγκεκριμενο ποιημα σου Edited October 2, 2006 by Darius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhapsody Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Δεν ξέρω, πάντως εμένα και ως περιεχόμενο μου άρεσε πολύ, και τεχνικά μου αρέσει, και κυρίως μου έφτιαξε τη μέρα Μου φαίνεται είναι ώρα να αρχίσω πάλι να ψάχνω για εκείνα τα χαμένα αστεράκια στο βάθος της τσέπης μου... χιχι... Γράψε μας κι άλλα Αλίνα, μη σταματάς με τίποτα κοριτσάκι, άκουσες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Αν έχει κάτι αυτό το κείμενο που λάτρεψα, είναι αυτή η απλουστότητα των λέξεων - να σε παραπέμψω γι' άλλη μια φορά στο Ρίτσο, καλή μου; Ίσως θα ήταν πιο μαγευτικό αν ήταν κάπως μουσικότερο, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ για να ψάξω κάτι τέτοιο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Νομίζω ότι είναι από τις ουσιαστικότερες στιγμές σου, τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες. Μεστό, απλό αλλά όχι απλοϊκό. Ειδικά η δεύτερη στροφή σε αγγίζει, συμφωνείς δεν συμφωνείς μαζί της με την αμεσότητα που την διακρίνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts