Rhapsody Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ημικάθαρσις Φως Μέσα από λευκές κουρτίνες διατρέχει τη μορφή της… Η μνήμη απ’ το φιλί της Νύχτας έρχεται και φεύγει… Στέκεται πάντα στο παράθυρο, κι αφήνει τις ακτίνες να τη διαπερνούν. Η Μνήμη… Σαν οι μορφές της ζωντανεύουν δε στρέφει πίσω της το βλέμμα. Μόνο μαντεύει μαντεύει τις φωνές ακούει κρυφά αθόρυβα με την πλάτη πάντα γυρισμένη. Κι η Επιθυμία πίσω της αγκαλιάζει ελαφρά, αδελφικά, τους γυμνούς της ώμους… (7/10/06) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 (edited) Πανέμορφο είναι, όπως πάντα ατμοσφαιρικό κι ονειρικό. Έχω όμως μερικές προτάσεις για τη στίξη [όπως πάντα! :tongue:] και για τη μορφή γενικά: Ημικάθαρσις Φως– μέσα από λευκές κουρτίνες διατρέχει τη μορφή της… Η μνήμη απ’ το φιλί της Νύχτας έρχεται και φεύγει– στέκεται πάντα στο παράθυρο, κι αφήνει τις ακτίνες να τη διαπερνούν. Η Μνήμη… σαν οι μορφές της ζωντανεύουν δε στρέφει πίσω της το βλέμμα. Μόνο μαντεύει, μαντεύει τις φωνές– ακούει: κρυφά, αθόρυβα, με την πλάτη πάντα γυρισμένη– κι η Επιθυμία πίσω της αγκαλιάζει ελαφρά, αδελφικά, τους γυμνούς της ώμους. Edited October 11, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly_Molly Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Bravo!!! Πολύ ατμοσφαιρικό και "αιθέριο".... Στο τέλος προσεγγίζεις με υπέροχο και(όμως) αληθινό τρόπο αυτό που συνδέει τη μνήμη με την επιθυμία.Γιατί άλλωστε,η μνήμη είναι σχεδόν πάντα αυτή που "ξυπνά" τις επιθυμίες...έτσι δεν είναι? Μου άρεσε πάρα πολύ.Γία μένα, είναι το ωραιότερο απο αυτά που έχεις γράψει.(από όσα έχω δει βέβαια...) ΚΕΕΡ UP!!! B) We love you! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts