trillian Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 (edited) Ονομα συγγραφέα: Αλεξάνδρα Είδος : Φαντασίας Βια: Χμμμ, απο μια άποψη. Σεξ. Μπα, όχι. Αριθμός Λέξεων : 3.385 Αυτοτελης: Όχι. Το πρώτο μέρος, απο κάτι που μάλλον θέλει άλλα 3 τουλάχιστον . Σχόλια: Περιμένω τα δικά σας _ρρασος.doc Edited October 16, 2006 by trillian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasath Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Μπραβο σου! Έχω γίνει φανατικός αναγνώστης σου. Έχεις κάτι στον τρόπο που γράφεις που με τραβάει να διαβάσω τις ιστορίες σου, ακόμα και όταν το "σενάριο" δεν με πολυενδιαφέρει. Ο Κυάμου μου θύμησε λίγο τον "πιστολέρο", δεν είμαι σίγουρος γιατί. Περιμένω το επόμενο post σου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Σ ευχαριστώ Αν και η συνέχεια ίσως αργήσει λίγο, αλλά την παλεύω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Δε μπορώ να σου ξαναπώ όλα όσα σου έχω πει για αυτή την ιστορία δημοσίως. Τα μισά τουλάχιστον δεν τα θυμάμαι καν και δεν έχει και πολύ νόημα να προσπαθήσω. Έχω όμως κάποια καινούργια πραγματάκια που πρόσεξα και μερικά ράμματα για τη γούνα σου. Καταρχάς μ'αρέσει πολύ, αν και είναι αρκετά δύσκολο να μην αρέσει σε κάποιον μια ιστορία που εξελίσεται σαν αυτήν και συνδυάζει φαντασία και ψυχολογικό τρόμο με τέτοιον τρόπο. Όσο τη διορθώνεις γίνεται ακόμα πιο στέρεη και όσο περισσότερο σκέφτεσαι κάτι, τόσο πιο ωραίο δείχνει μέσα της (σαν κλειστά μάτια που κρύβουν πίσω τους τον εφιάλτη). Την παίρνει να γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία και ήδη έχεις αρχίσει να δένεις κάποια στοιχεία (θα σου πω παρακάτω ποια) που προηγουμένως που του έλειπαν κομμάτια ήταν μετέωρα. Γενικά, την έχεις δουλέψει μέχρι στιγμής "χτιστά", από ένα πραγματάκι που έβαλες κάπου έφτιαξες κάτι άλλο, από δύο ενωμένα κομματάκια του παζλ βγάζεις ολόκληρη τη σειρά βάζοντάς τα δίπλα σε μερικά άλλα. Και δουλεύει ο τρόπος, νομίζω πως πάει πολύ καλά και πως μπορείς να το συνεχίσεις έτσι άνετα γιατί έχει πολλά ανοιχτά θέματα ακόμα, πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. Η πύλη είναι όντως έτσι και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς! Ήρθε κι έδεσε η παράστασή της, δικαιολόγησε τη θεά, της έδωσε υπόσταση. (Ένα κομματάκι.) Ο τρόπος που την ανοίγει, συμπαθητικός είναι, αλλά το θέμα είναι ότι "ξέρει" να την ανοίξει κι όχι η καθεαυτού σκηνή. Κενάκι για συμπλήρωση, άλλο ένα κομματάκι στο μυστήριο που τριγυρνάει τον ήρωα μαζί με αυτά που "ξέρει" και το τι ψάχνει κτλ. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να μας απαντήσεις πλέον (άλλο ένα κομματάκι) Γενικά, επί του παρόντος, το κυκλώνεις, το τριγυρίζεις σα γάτα το θήραμα κι αν ήταν παζλ θα είχες φτιάξει το γύρω γύρω του και θα σου έλλειπε η μέση, το θέμα. Όπως σου έχω ήδη πει, στο σημείο που είσαι τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή να μας δώσεις τις πληροφορίες για να ανασάνουμε από το κακό που μας συναίβει διαβάζοντας το τελείωμα () Ρίξε μια ματιά όταν θα ξαναδιορθώσεις στα εξής: Την πρώτη παράγραφο (ή μάλλον μετά, πολύ πιο μετά, όχι την επόμενη φορά που θα διορθώσεις), Την ατάκα της κοπελιάς στο τέλος, θέλει φτιάξιμο ποσωδήποτε και πάραυτα Στις κατευθύνσεις, γενικά, τις χρειαζόμεθα? θα τις χρειαστούμε αργότερα? Και γράψε μας το υπόλοιπο edit: Υ.Γ. και να θυμάσαι "ψάχνει για τρύπες στο καλύτερο παλτό σου..." ;) Edited October 23, 2006 by Nienor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Χεχεχε...αυτη τη φορά όμως κυρία μου, οι τρύπες είναι επιτηδες εκει (ειμαι σαν τους νεανίες με σκισμένο τζιν ). To ότι ο Κυάμου ξέρει τι θα βρει στην πόλη, ξέρει πώς να μπει, ξέρει πού πάει, και αναγνωρίζει και τη θεα (ελπιζω αυτό να φάνηκε) είναι όλα εσκεμμένα, και μάλιστα η εξήγηση δεν ειναι πια η άπιαστη ιδέα που ήταν στην αρχη . Η πύλη απο την αρχή ήξερα ότι θα είχε την αναπαράσταση της θεας, κάποιας θεας μάλλον, αλλά είχα κολλήσει για πόσο καιρό στην ίδια την απεικόνιση και τη σύνδεση της απεικόνισης με την όλη ιστορία. Ελπίζω τώρα που τα ξεκαθάρισα λιγο τα πράγματα, να βγει πιο εύκολα. Για τις άλλες τρύπες στο σακάκι έχεις απόλυτο δίκιο . Ειδικά η πρώτη παράγραφος....νομίζω το παθαίνω αυτό με όλες τις πρώτες παραγράφους, έχουν την τάση να θέλουν αλλαγή στην πορεία...Mου αυθασιάζουν . Ευχαριστώ πολύ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Χάρηκα που είδα οτι έχει και συνέχεια, αν και κατα κάποιο τρόπο, αν η ιστορία τελείωνε εδώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Μια ιστορία ειπώθηκε, κι ας μην ήταν η ιστορία του κεντρικού χαρακτήρα. Ήταν η ιστορία μιας πόλης και των κατοίκων τους. Η δομή μου θύμισε πως γράφω εγώ κάποιες απο τις ιστορίες μου, γράφοντας τες σε κομμάτια. Το αρνητικό εκεί είναι οτι οι διάφορες δυνατές σκηνές έχουν μεταξύ τους κομμάτια που δεν είναι πάντα αρκετά περιεκτικά. Αν π.χ έγραφες με κενά(πηδώντας τελείως τα ενδιάμεσα, με ''20 λεπτά αργότερα'') θα ήταν τέλειο. Αν τα ξαναπεράσεις και τα γεμίσεις, θα είναι παραπάνω απο τέλειο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Χαίρομαι που σου άρεσε! Κι ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο ;) Χμμ τι εννοείς τα κενά; Πού θα έπρεπε να γεμίσω ή να κόψω όπως λες; Λίγη επεξήγηση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Χμ 1.Μου αρεσε μεν αλλα 2.Βασικα,προηγουμενα κειμενα σου ειχαν καποια προβληματακια προζας που εδω φτιαχνουν.Αν και σε καποια φαση κουραστηκα με την περιγραφη των παθων και των θανατων των κατοικων.Και να τα πτωματα,και να πως υπεφεραν και ποσο πολυ βρωμουσαν τα πτωματα... Επισης,μου εκανε εντυπωση πως κανεις(?) δεν εφυγε απο την πολη.Καλη η καραντινα αλλα και οι φρουροι καθισαν να ψοφησουν?Ο ηρωας(καμια σχεση με Πανο Κιαμο?) ειναι αρκετα μυστηριος και καλα θα κανεις να δοσεις απαντησεις αργοτερα δεσποινις μου! Παρεπιπτοντως,την πατησες κι εσυ με ιστορια ενος τυπου που βγαινει μεγαλυτερη απο οτι νομιζες ε?Μουαχαχαχα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 χαχαχα, αν την πάτησα λέει...δε λες τίποτα :tongue: Που λες, όλα αυτά που λες για τους φρουρούς κτλ εξηγούνται αργότερα. Αν κάτσω ποτέ να τη γράψω δηλαδή. Και χμμ υποθέτω ότι όντως κουράζει αυτό με τα πτώματα, αλλά...έχει κάποιο point αυτό, και δίνει και κάποια στοιχεία τα οποία ελπίζω να δέσουν μετά, οπότε δε νομίζω ότι μπορώ να τα κόψω... Όχι, ο Κυάμου δεν έχει καμια σχέση με τον Πάνο Κιάμο :tongue: Αλλά ευχαριστώ για το σχόλιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Ενδιαφέρον. Πολύ ενδιαφέρον. Και μας άφησες και στη μέση. Πού είναι τα υπόλοιπο ή έστω το δεύτερο μέρος; Καθυστερούμε, καθυστερούμε… Λίγες παρατηρήσεις έξτρα από τις παραπάνω των παιδιών, ψιλικοκά κατά βάση, που ψάρεψα. πίσω από τα χέρια της απλώνονταν δύο τεράστια φτερά, σε σχήμα φτερών πεταλούδας.Μια ιδέα λιγότερο κομψό απ’ ότι έπρεπε. Θα μπορούσες να το κάνεις«όμοια σε σχήμα μ’ εκείνα της πεταλούδας». Αποφεύγεις την επανάληψη. Είχε μπει στην πόλη από τα νοτιοανατολικά. Αυτό που έψαχνε βρισκόταν περίπου στο κέντρο της πόλης, λίγα χιλιόμετρα προς τα βόρεια. Είσαι σίγουρη ότι η πόλη σου είναι τόοοοσο μεγάλη; Χαρακτηριστικά η απόσταση Αθήνα-Πειραιάς είναι περίπου 10 χιλιόμετρα. Θα μου πεις ποιος μιλάει για αληθοφάνεια; Δεκτό. Απλά θέλω να είσαι κι εσύ σίγουρη ότι κάτι τέτοιο θες να πεις. Όντως η πρώτη σου παράγραφος χρειάζεται δούλεμα, αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Οι πρώτες παράγραφοι είναι πολύ τζαναμπέτικα ζώα και τείνουν να επιτεθούν στους κυρίους τους ακόμη και μετά από δυο ξαναγραψίματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 (edited) Το υπόλοιπο...εχμμ...γκουχ. Πέραν του ότι τρέχω γενικώς τελευταία, αυτή είναι μια περίεργη ιστορία που θέλει λίγο κότσια να την ξαναπιάσω. Δεν τολμώ να την πιάσω αν δεν έχω 100% απόθεμα από θετική ενέργεια :tongue: (ή αν δεν έχω αδειάσει τελείως επίσης). Ξέρω εδώ και 4 μήνες περίπου πού θέλω να την πάω την ιστορία, τι θέλω να δείξω και αρκετά από τα πράγματα που γίνονται ώστε να τα δείξω αυτά, αλλά δε μπορώ να τα γράψω - δυστυχώς αυτή είναι μια περίπτωση "ιστορίας Μεθόδου" κατά κάποιο τρόπο :tongue: Πρέπει να είμαι "κάπως" για να μου βγει, οπότε...περιμένω κι εγώ μαζί με σας Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, έχεις απόλυτο δίκιο για την επανάληψη (και μου κάνει εντύπωση που μόνο αυτό βρήκες :tongue:) Η πόλη γενικά είναι στρογγυλή, με "ακτίνα" γύρω στα 5 χιλιόμετρα το πολύ. Είναι αναγκαστικά μικρή, γιατί το αρχικό σχέδιο ήταν ο Κυάμου να περπατήσει όλη την απόσταση μέχρι το κέντρο με τα πόδια, σε μια μέρα. Αλλά αυτό ίσως αλλάξει στην πορεία, οπότε σ' ευχαριστώ που το επισήμανες, αν αλλάξει μέγεθος η πόλη θα γυρίσω να διορθώσω το σημείο αυτό μετά Edited February 6, 2007 by trillian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkchilde Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Κι εγώ τρέχω γι'αυτό άλλωστε διαβάζω 3-4 ιστορίες τον μήνα... Αλλά προσπαθώ. Και η Έρρασος μου άρεσε. Είχε δυνατές περιγραφές, ιδίως των συναισθημάτων. Σαν να το νοιώθω κι εγώ την στιγμή που το διαβάζω... Λοιπόν, στρώσου σε αυτό και γράψε την συνέχεια! Περιμένουμε!!!!! :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts