Drunk Elf Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Μια ομάδα adventurers σε D&D 3rd Edition. Δεν ξέρω για εσάς εμένα μου άρεσε πολύ όμως http://www.giantitp.com Και πατήστε στο λινκ comics. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted August 26, 2004 Author Share Posted August 26, 2004 Ορίστε μερικά από τα strips που μου άρεσαν περισσότερο για όσους βαριούνται να ψάχνουν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 (edited) Δε τα διάβασα όλα, πάντως το πιο πολύ γέλασα μ'αυτό Edited August 26, 2004 by Μελδόκιος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Μήπως λίγο πολύ όλοι παίζουμε έτσι;;;;Αρχίζω να ανησυχώ!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derevirn Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 who's da halfling ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Το διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό φανατικά. Και ένα άλλο που μου αρέσει αν και δεν είναι στο ίδιο στυλ http://www.dungeoncrawlinc.com/. Τα πρώτα strips είναι άθλια αλλά μετά διορθώνεται η κατάσταση(από αισθητικής άποψης μόνο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Βαρέστε με, κάποιος! που δεν το έχω αναφέρει τόσο καιρό... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Den mporo na se bareso, lypamai.Mporo omos na se kano warn an 8es?Allios perna ap to #sff.gr gia ligo psari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Sorry, small post... Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα πολύ αξιοπρεπές comic που έχει τραβήξει αρκετά τους fans του είδους και των RPG με τις αναφορές του στο παιχνίδι σ' ευφυή επίπεδα (εγώ λάτρεψα κάποια από τα τελευταία, όπως αυτό που σ' ένα μαγαζί που πηγαίνει η Vaarsuvius για ν' αγοράσει potions ανακαλύπτει ότι κοστολογούν 20 χρυσά νομίσματα το φίλτρο, ενώ κοστίζει 25 χρυσά για να το φτιάξεις!), και αξίζει να το διαβάσεις ακόμα κι αν ξέρεις λίγα πράγματα για D&D και χρειάζεται να σου εξηγούν μετά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Πολύ γέλιο, τα διάβασα όλα, απ'την αρχή. Δυστυχώς οι περισσότεροι παίζουν έτσι...Δίνουν βάση στους κανόνες και ποτέ δεν εξηγούν τί είναι off game και τι όχι. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι τα σχέδια είναι με απλές γραμμές και χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Δίνουν μια κωμική εικόνα τα λεπτά χεράκια και τα ολοστρόγγυλα κεφάλια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Μην ξεχνάς ότι τα ονόματα των δύο ομάδων βασίζονται στη γνωστή ονομασία που χαρακτηρίζει αυτήν την τεχνική σκίτσου ανθρώπων: stickmen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Γμάτο! πραγματικά εντυπωσιάστικα με το λεπτομερές σκίτσο, αλλά υπήρψχαν φορές που χτυπιόμουν στα γέλια (98,7% των strips) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος Σ Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Καταπληκτικό στριπάκι πράγματι, το έχω υπόψη μου έδω και κάποιους μήνες. Εξακολουθεί να έχει τη φρεσκάδα την οποία το ΚΟDT (το οποίο διαβάζω ανελλιπώς) μοιάζει που και που να χάνει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Volsung Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ! Εξαίσιο! Καταπληκτικό! Γαμάτο! εδώ Well done Eroviana! [ξέρω, λίγο νωρίς το είδα το τοπίκιον...] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 kαραbump-bump-bump για ένα από τα καλύτερα webcomics της πιάτσας. Τώρα που είναι και καλοκαιρακι και υπάρχει άπλετος ελεύθερος χρόνος... http://www.giantitp.com/comics/oots0001.html Απλά άψογο, και μην σας ανησυχήσει το μινιμαλιστικό στυλ, το χιούμορ (με d&d μηχανισμούς μεν αλλά όχι μόνο για dndάδες) σπάει κόκαλα. Και έχει φοβερό πλοτ, χαρακτήρες και βάθος (670 κόμικς με το χθεσινό και στατιστικά 100 τον χρόνο περίπου, οπότε πάει αρκετά πίσω) Ακολουθήστε το Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Από τα καλύτερα comic που έχω διαβάσει. Τι γέλιο έχω ρίξει δεν λέγεται. Το διαβάζω ανελιπώς από πρόπερσι που το ανακάλυψα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Το διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό φανατικά. Και ένα άλλο που μου αρέσει αν και δεν είναι στο ίδιο στυλ http://www.dungeoncrawlinc.com/. Τα πρώτα strips είναι άθλια αλλά μετά διορθώνεται η κατάσταση(από αισθητικής άποψης μόνο). Πωωω, με κατάστρεψες. Έμεινα ξάγρυπνος όλο το βράδυ για να τα διαβάσω! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts