Rikochet Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Υπάρχει μια θέση στην καρδιά μου ειδικά για σένα Δεν μυρίζει όμορφα ούτε είναι χαριτωμένη μα νιώθω ότι εκεί μέσα στις λάσπες και τους χοίρους θα αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου και θα τρως τις προσβολές που θα σου ρίχνω γιατί αν δεν τις φας θα αδειάσει το στομάχι σου και θα πίνεις τις λέξεις μου της ντροπής γιατί αν δεν τις πιεις θα ξεραθεί το λαρύγγι σου και δεν θα με κοιτάς κατάματα γιατί η προσοχή σου ανήκει στα γουρούνια κι αν δεν σ’αρέσει θα χτίσω ενα παράθυρο στο στήθος μου να δεις τον ουρανό και να ξαναπέσεις μέσα στα βρώμικα νερά να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου και να τελειώσει αυτό εδώ κατάλληλα αντάξια σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Τελικά με άκουσες και έβαλες τον τίτλο στα ελληνικά. Πολύ καλό. Δυνατό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhapsody Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Δυνατό και εξαίσιο! Οι τελευταίοι στίχοι ειδικά ("κι αν δεν σ’αρέσει θα χτίσω ένα παράθυρο..." ) είναι απίστευτοι, το διάβασα άπειρες φορές αυτό το σημείο, νομίζω θα το σημειώσω κάπου να το θυμάμαι, συγκλονιστικό όσο κι αν ακούγεται υπερβολικός ο χαρακτηρισμός ;) Πολύ καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts