Balidor Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Δημητρης Κουτσομιχάλης Είδος: Καφριλ Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: Βαρε8ηκα να μετρησω Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: σε μια στιγμη καφρίλας.... Τρεις Τέσσερις, Δεκατρία Δέκα το πρωί... και δεν εχω κοιμηθεί και πολύ... απο τις εφτά είμαι δώ... Τρία επι τέσσερα ή αλλιώς τρεις τέσσερις , ή αλλιώς τέσσερα και τέσσερα και τέσσερα... Ώπα εδω το έχασα κάπου, εγω δεν βλέπω τρια τεσσάρια ή τεσσερα τριάρια, αλλα δυο πορτοκαλί και δύο ροζέ ! Ισως φταίει η ατμόσφαιρα... Ναι και αυτοί, 7 βρόμικοι και 6 καθαροί. Να πως βγαίνει το δεκατρία. Μετα θα γίνει 12 και 11 και 10 γιατί οι βρόμικοι φεύγουν, κι έρχονται άλλοι στην θέση τους, με τον καιρό! Δεν μπορώ να καταλάβω... Απο που αντλούν την ελπίδα και βγαίνουν πάνω απο δώδεκα; Δώδεκα, αυτό είναι το κανονικό. Χαμηλώνω την ένταση στα ακουστικά, προσπαθώ να ακούσω τι λένε οι μπροστά μου, φαίνονται να είναι δυο καθαροί.... -Εσείς πόσο καιρό είστε εδώ; -Περίπου 2 ώρες, περιμένουμε... -Έρχεστε καιρό; -Ναί, είναι μεγάλη η ταλαιπωρία... -Είναι προχωρημένη κατάσταση ; -Ναι κάνουμε 2 χρόνια χημειοθεραπείες και είναι νοσηλευόμενος μόνιμα... Μια νοσηλεύτρια μπαίνει μέσα στο δωμάτιο... «Η κυρία Πασήνογλου, Καραμίδη και ο κύριος Γεννιακόπουλος να περάσουν παρακαλώ» Η πόρτα κλείνει καθώς η νοσηλεύτρια αποχωρεί απο το μικρό αυτο δωμάτιο ελπίδας, δωδεκα μόλις τετραγωνικά... και δεκατρία άτομα να περιμένουν ! Η εμπνευση ήρθε στο νοσκομείο... 8 το πρωί ! Edited November 1, 2006 by Balidor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 μ' αρέσει. Αυτή η αριθμολογία μου θυμίζει μια καμμένη εκπομπή σε κάποιο μικρό κανάλι που είναι ένας γέρος και μιλάει, και ένας άλλος τον διακόπτει συνεχώς και κάνει το εσωτερικό άθροισμα των γραμμάτων τυχαίων λέξεων και μετά βρίσκει ισοδύναμες λέξεις . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Κι εμένα μου έκαναν αίσθηση όλοι αυτοί οι αριθμοί... Δεν ξέρω γιατί - ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα, είναι twisted και περίεργο, και κατοικεί μέσα σε αρκετούς από μας, θα δεις, θα κάνουν αίσθηση και σ' άλους. Τώρα, πέρα απ' τους αριθμούς δεν με τράβηξε κάτι άλλο - αλλά για τους αριθμούς δεν την έκανες την όλη δουλειά; Χμ. Με τράβηξαν πολύ οι αριθμοί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirella_kk19 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Έξυπνο, τρελό και με γρήγορους ρυθμούς! Μου θυμίζει ταινία ή διάλογο με τον εαυτό μου (μας). Μου άρεσε πολύ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex260121 Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Mου άρεσε πολύ.Η επιφάνεια ήταν "άνετη",χαλαρή και λίγο ειρωνική αλλά στο βάθος.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 Πωπω ρε παιδά, σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολύ... ευχαριστώ βρε ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts