Jump to content

Τρεις Τέσσερις, Δεκατρία...

Balidor

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Δημητρης Κουτσομιχάλης

Είδος: Καφριλ

Βία; Όχι

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: Βαρε8ηκα να μετρησω

Αυτοτελής; Ναι

Σχόλια: σε μια στιγμη καφρίλας....

Τρεις Τέσσερις, Δεκατρία

Δέκα το πρωί...

και δεν εχω κοιμηθεί και πολύ...

απο τις εφτά είμαι δώ...

Τρία επι τέσσερα ή αλλιώς τρεις τέσσερις , ή αλλιώς τέσσερα και τέσσερα και τέσσερα...

Ώπα εδω το έχασα κάπου, εγω δεν βλέπω τρια τεσσάρια ή τεσσερα τριάρια, αλλα δυο πορτοκαλί και δύο ροζέ !

Ισως φταίει η ατμόσφαιρα...

Ναι και αυτοί, 7 βρόμικοι και 6 καθαροί. Να πως βγαίνει το δεκατρία. Μετα θα γίνει 12 και 11 και 10 γιατί οι βρόμικοι φεύγουν, κι έρχονται άλλοι στην θέση τους, με τον καιρό!

Δεν μπορώ να καταλάβω...

Απο που αντλούν την ελπίδα και βγαίνουν πάνω απο δώδεκα; Δώδεκα, αυτό είναι το κανονικό. Χαμηλώνω την ένταση στα ακουστικά, προσπαθώ να ακούσω τι λένε οι μπροστά μου, φαίνονται να είναι δυο καθαροί....

-Εσείς πόσο καιρό είστε εδώ;

-Περίπου 2 ώρες, περιμένουμε...

-Έρχεστε καιρό;

-Ναί, είναι μεγάλη η ταλαιπωρία...

-Είναι προχωρημένη κατάσταση ;

-Ναι κάνουμε 2 χρόνια χημειοθεραπείες και είναι νοσηλευόμενος μόνιμα...

Μια νοσηλεύτρια μπαίνει μέσα στο δωμάτιο... «Η κυρία Πασήνογλου, Καραμίδη και ο κύριος Γεννιακόπουλος να περάσουν παρακαλώ»

Η πόρτα κλείνει καθώς η νοσηλεύτρια αποχωρεί απο το μικρό αυτο δωμάτιο ελπίδας, δωδεκα μόλις τετραγωνικά... και δεκατρία άτομα να περιμένουν !

Η εμπνευση ήρθε στο νοσκομείο...

8 το πρωί !

Edited by Balidor

μ' αρέσει. Αυτή η αριθμολογία μου θυμίζει μια καμμένη εκπομπή σε κάποιο μικρό κανάλι που είναι ένας γέρος και μιλάει, και ένας άλλος τον διακόπτει συνεχώς και κάνει το εσωτερικό άθροισμα των γραμμάτων τυχαίων λέξεων και μετά βρίσκει ισοδύναμες λέξεις :bleh: .

Κι εμένα μου έκαναν αίσθηση όλοι αυτοί οι αριθμοί... Δεν ξέρω γιατί - ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα, είναι twisted και περίεργο, και κατοικεί μέσα σε αρκετούς από μας, θα δεις, θα κάνουν αίσθηση και σ' άλους. Τώρα, πέρα απ' τους αριθμούς δεν με τράβηξε κάτι άλλο - αλλά για τους αριθμούς δεν την έκανες την όλη δουλειά; Χμ. Με τράβηξαν πολύ οι αριθμοί.

Έξυπνο, τρελό και με γρήγορους ρυθμούς! Μου θυμίζει ταινία ή διάλογο με τον εαυτό μου (μας). Μου άρεσε πολύ.

Mου άρεσε πολύ.Η επιφάνεια ήταν "άνετη",χαλαρή και λίγο ειρωνική αλλά στο βάθος....

Πωπω ρε παιδά, σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολύ...

ευχαριστώ βρε !