Jump to content

I can't end the truth

Guest silversoldier

Recommended Posts

Guest silversoldier

Every day i think, my soul is useless

my deep thoughts dance with the madness.

The moments is moments but nobody can speak

just all my life is like a stone in silence.

I live in my poor dreams but i can't exist

in the only and unique moment i want.

The sleep is my enemy, i can't stand it

with open eyes, can watch my frozen fate.

I am trapped in life, but my soul want me dead

the deep pain in my heart, my bleed end.

My death is sure, i want it,

my desire for love is equal for death.

My words ended in this moment,

the desire for your love has no limit.

But your frozen eyes, your unfair heart

she want me soon something to end.

I can't end anything, just to stay in sorrow

no change, just an emty tomorrow!

I can't stand it any more!

Edited by silversoldier

Eνώ το θέμα και η διάθεση μου αρέσουν πολύ, λυπάμαι που λέω ότι τα πολλά γραμματικά λάθη και κάποιες χτυπητές ασυνταξίες χαλάνε αρκετά την εικόνα... :( Μου φαίνεται σαν να το έγραψες κάπως βιαστικά.

Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις λιγάκι και να διορθώσεις τα λάθη.Μετά πιστεύω θα γίνει πιο όμορφο και σοβαρό,γιατί αυτά που έχει να πει μου φαίνονται αρκετά σοβαρά. :rolleyes:

Κατά τ'άλλα, μου άρεσε το ύφος και η σκέψη. B)

Edited by Holly_Molly

Φαίνεται αρκετά γρήγορο και αγχωμένο. Σαν να προσπαθείς να ξεφύγεις απο κάτι ενώ δεν είναι εκεί.

Μερικοί στίχοι μου αρέσουν απίστευτα. Έχεις ωραίο τρόπο σκέψης όμως και αυτό είναι καλό. :)

Θέλει πολύ πολύ δούλεμα η γραφή, έχει πολλά λάθη, γραμματικά, συντακτικά, εκφραστικά. Είναι σαν να πήρες τις φράσεις στα ελληνικά και να τις έγραψες με αγγλικές λέξεις. Θα μπορούσε να είναι δυνατό το νόημα αλλά δε βγαίνει, θέλει πολύ διόρθωση.

Every day i think, my soul is useless

my deep thoughts dance with the madness.

The moments is moments but nobody can speak

just all my life is like a stone in silence.

I live in my poor dreams but i can't exist

in the only and unique moment i want.

The sleep is my enemy, i can't stand it

with open eyes, can watch my frozen fate.

I am trapped in life, but my soul want me dead

the deep pain in my heart, my bleed end.

My death is sure, i want it,

my desire for love is equal for death.

My words ended in this moment,

the desire for your love has no limit.

But your frozen eyes, your unfair heart

she want me soon something to end.

I can't end anything, just to stay in sorrow

no change, just an emty tomorrow!

I can't stand it any more!

-----

Τα κόκκινα είναι λάθη που είναι... εντελώς λάθη. Γραμματικά, ορθογραφικά, συντακτικά που βγάζουν μάτι και δεν είναι αμφιλεγόμενο το αν είναι σωστά ή λάθος...

Τα μωβ είναι λάθη στη στίξη.

Τα μπλε είναι λάθη διαφόρων άλλων ειδών, νοηματικά, ελληνικούρες που σε προδίδουν ως μη native speaker...

Δεν νομίζω πως ξέρεις τη συγκεκριμένη γλώσσα αρκετά καλά, όχι σε επίπεδο σύνθεσης ποίησης - ή απλά το έγραψες σε μισό λεπτό και με το μυαλό σου πάνω απ' το κεφάλι σου, δεν ξέρω. Πάντως τα λάθη είναι μεγαλύτερα από το ποίημα. Το νόημα δεν είναι τόσο δυνατό ώστε να καταφέρει τον αναγνώστη να συγχωρέσει έστω κι ένα απ' τα λάθη - αφού έχεις λάθη και μέσα στο ίδιο το νόημα, κάποιοι στίχοι είναι σαν "πήγα στην αγορά σήμερα, ένας δικηγόρος έκλαψε στην τουαλέττα". Δεν συνδέονται μεταξύ τους πολλά από αυτά τα οποία χωρίζεις με κόμμες, ουσιαστικά κάποιες από τις μικρές στροφούλες είναι ακριβώς σαν αυτό που παραθέτω στα εισαγωγικά από άποψη λογικής, συμβολικής, ακόμα και συνειρμικής σύνδεσης.

Edited by Nienna

Guest silversoldier

Αν και αυστηρότατη, μπορω να παραδεχτώ πως ήταν κάτι που επεξεργάστηκα για πολύ λίγο και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη! Απλά το έγραψα σε μία φάση έκφρασης το μεσημεράκι και είπα να το ποστάρω για να μου πείτε τίποτα, μήπως το γράψω καλύτερα!

Οπως καταλαβαίνεις Αλίνα δεν έχω περάσει κατι χρόνια στην Αγγλία αλλά απο αγγλικά κάτι ξέρουμε.. :D

Κάτι χαζοπτυχία τα χουμε πάρει, αλλά και πάλι "μονάχη εγνοια η γλωσσα μου στις αμμουδιες του Ομήρου"

κοινώς τα ελληνικά στην Ελλάδα είναι trendy!!! :rofl2:

Edited by silversoldier

Δε νομίζω πως έχει σχέση η παραμονή στην Αγγλία, πραγματικά. Εξ άλλου, κι εγώ σπάνια γράφω στα αγγλικά, δεν με εμπιστεύομαι ακόμα τόσο εκεί. Είπαμε, για να γράφεις ποίηση πρέπει να έχεις κάποια εργαλεία, η γλώσσα είναι εργαλείο, αν δεν την ξέρεις καλά δεν γράφεις ποίηση σ' αυτήν...

Οι καλύτεροι εδώ μέσα στο να γράφουν ποίηση στα αγγλικά έχουν περάσει μόνο κάποιες [ή και καθόλου] μέρες στην Αγγλία, δεν έχουν περάσει ούτε μήνες, ούτε χρόνια.

[Rikochet, Sabrathan, Ορφέας - πολύ καλή χρήση της αγγλικής γλώσσας, οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό, όχι μ' αυτή τη σειρά συγκεκριμένα, τους θεωρώ και τους τρεις πολύ καλούς.]

Edited by Nienna