Sarabande Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Επικίνδυνη Διαδρομή Ψάχνω να σε βρω στης μοναξιάς μου τη λήθη, σε δρόμους σκοτεινούς και επικίνδυνους, σε εποχές αλλιώτικες και ολότελα ξεχασμένες. Φωνάζω δυνατά, βγάζοντας ήχους περίεργους μα εσύ είσαι κιόλας μακριά... Τα βράδια μένω σπίτι μόνος, προσπαθώντας να φτιάξω τη μηχανή του χρόνου και να ταξιδέψω κοντά σου. Ακούω τα δάκρυά σου που πέφτουν, σταγόνες βροχής στο γέρικο κορμί μου. Γύρε λίγο το κεφάλι σου να με δεις γιατί λύγισα στα δυο. Κάποιοι σε λένε ελπίδα και άλλοι άστρο φωτεινό που φέγγεις τις νύχτες στα όνειρά μας. Μα εγώ το νιώθω κιόλας το σκοτάδι που έρχεται σχεδόν μ' αγγίζει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) Τι να σου πω... Έχεις ωραίες εικόνες, δυναμικές αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μένεις εκεί! Εχείς όλο το υπόβαθρο να σκέφτεις τι γράφεις αλλά δεν το κάνεις. Δεν γράφεις προχείρολογα όπως εγώ αλλά κολλάς πολύ στην επιφάνεια και την ιδέα της εικόνας. Ωραίες οι εικόνες και οι εμπειρίες αλλά όταν δεν τις εντάσσουμε στο πλάισιο ζώη και συμπέρασμα χάνονται. Φίλικά... Edited November 3, 2006 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts