The_Knight_who_says_Ni! Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ο διαολάκος Ένας διάολος σε περιμένει να βγεις, ένας διαβολάκος αγαθός και μόνος. Ένας διαβολάκος περιμένει να μπει στο κεφάλι σου, μια σκιά, στην άκρη του μυαλού σου... Και είναι αγαθός, τσαχπίνης, τρελός, ρομαντικός, χαζούλης και τυφλός. Σε κάνει ό,τι θέλει... Και είναι ο λόγος που (ξανά)είσαι έφηβος, παιδάκι, στον κόσμο σου... Και είναι ο λόγος της ταχυπαλμίας σου όταν βλέπεις αυτό που θες κάποια μέρα, όταν νιώθεις αυτό που θες κάποια στιγμή, ο λόγος που κάνεις κάθε τι τρελό με τσαχπινιά! Σε κάνει ό,τι θέλει... Μα εσύ τα αστέρια νιώθεις να φωτίζουν τον δρόμο σου, το μοντέλο σου, και ροδοπέταλα να πέφτουν κάτω. Ένας διαολάκος για τον καθένα μας. Άμοιρε ανθρωπάκο, ευλογημένε Άνθρωπε... Αμήν... ________________________________ Nienna ευχαριστώ, για το edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Κοίτα σαν ιδέα μου αρέσει πολύ, σα διατύπωση όμως νομίζω θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο λεξιλόγιο και λιγότερες επαναλήψεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Εμένα μου αρέσουν οι επαναλήψεις.. είναι το μισό της μαθήσεως... θέλει επαναλήψεις, δίνουν μια... τσαχπινιά.. εδώ κολά μοναχα ενα σχολιο.. ΧΙΚ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirella_kk19 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Οι επαναλήψεις με κούρασαν αλλά είναι πολύ χαρούμενο και γλυκό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhapsody Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Ω, πολύ μου άρεσε τούτο το ποίημα! Με έκανε να χαμογελάσω και να το διαβάσω και μεγαλόφωνα να το ακούσω Έχει κάτι το πρωτότυπο στις εικόνες και στη διατύπωση, έχει λέξεις απλές και καθημερινές αλλά αυτό μάλλον του προσθέτει παρά του αφαιρεί. Είναι κάτι διαφορετικό στο στυλ και στο ύφος από αυτά που έχουμε συνηθήσει. Οι επαναλήψεις δύσκολα θα με κούραζαν, νομίζω εδώ τις χρησιμοποιείς σωστά. Απλό και όμορφο! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Well, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας, τις λαμβάνω υπόψη μου όλες...ΟΛΕΣ!!!! ΟΛΕΣ!!!.... Well, well, well ευχαριστώ επίσης για τα καλά σας λόγια, μου δίνουν περισσότερο ενδιαφέρον κάθε φορά να συνεχίσω να ποιητιζω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 There's a devil waiting outside your door (How much longer?) There's a devil waiting outside your door (How much longer?) It is bucking and braying and pawing at the floor (How much longer?) ;) Δεν μπόρεσε παρά να μου έρθει αυτό εδώ στο κεφάλι. Όμως στο έχω ξαναπεί νομίζω στο MSN ότι είναι ένα πολύ καλό ποιήμα. Έχει κάτι το ιδιαίτερο το άτιμο και σε τραβάει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 α ρε παλιοφιλε Νιχιλιο τι μου θυμισες... επίσης... οτι έκανα ένα ποίημα που άρεσε στον Νιχιλιο στην ολότητα του είναι κατάρτιση νομίζω....χοχοχοχο, το ειχα αχτι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Εμένα η όλη η ιστορία μου θύμισε το τραγούδι ο διαολάκος, το λαϊκό ντε! Άντε καλές διαολιές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Χιχι, με έκανε να χαμογελάσω. Με μουσική από welle erdball στο background σου φτιάχνει τη διάθεση. Θα προτιμούσα να κρατάει κάπως καλύτερα το μέτρο για να τονίζει αυτό το χοροπηδηχτό και τσαχπίνικο We are a race of human heritage what we love more a funny sabotage! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Έχει μερικά εξαίσια στοιχεία, με σαφέστερο την ιδέα και την απήχηση, αλλά δε μου αρέσει παντού η διατύπωση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Έχει μερικά εξαίσια στοιχεία, με σαφέστερο την ιδέα και την απήχηση, αλλά δε μου αρέσει παντού η διατύπωση. Παραφράζω το τι είπε ο Ρασπκ: έχει μερικά εξαίσια στοιχεία, κυρίως ότι είναι καλή ιδέα και αρέσει στον κόσμο, αλλά εμένα δεν μου αρέσει παντού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts