drowvarius Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Αυτή η ιστορία γράφθηκε με προτροπή του Βάρδου Η_πυρά_του_Ούλρι_.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Μου άρεσε! Κατάφερες να αποδώσεις πολύ έντονα τα συναισθήματα του πρωταγωνιστή. Και η δραματική αποκορύφωση στο τέλος έδενε πολύ όμορφα. Μου θύμισε αρχαία τραγωδία λίγο. Η κάθαρση επέρχετε στο τέλος, η άποκατάσταση της δικαιοσύνης. Εδώ, μέσω της καθαρτικής φωτιάς, ο τύπος πληρώνει για της αμαρτίες του. Ψυχολογικό και υπερφυσικό μαζί. Yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Πολυ-πολύ καλό. Δράση, ένταση και εναλλαγές μέσα σε λίγες σχετικά γραμμές χωρίς να φαίνεται "πνιγμένο". Θα ήθελα να διαβάσω περισσότερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted September 1, 2004 Management Share Posted September 1, 2004 Ωραίο και ενδιαφέρον. Μπράβο. Θα περιμένουμε και άλλα ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 Ευχαριστώ για τα σχόλια. Οφείλω όμως να ομολογήσω ορισμένα πράγματα. Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που έγραψα, ή ολοκλήρωσα τουλάχιστον. Και το πιο τρελλό από όλα είναι ότι την έγραψα ένα πρωί που γύριζα από τη δουλειά...στο κινητό μου τηλέφωνο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northerain Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Har har har.Νεος προβολεας, λιγο καθυστερημενα λογω τεχνικων προβληματων.Στον Προβολεα νουμερο 3 λοιπον, ενα διηγημα του Drowvarius,που παρολο την σχετικη διασημοτητα που εχει, δεν ειχε και πολλα σχολια.Οριστε λοιπον, σχολιαστε, ειδαλως θα σασ στειλουμε και εσας στην Ιερα Εξεταση(που αποτελειτε απο Εμενα, εμενα και εμενα.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ήταν πολύ καλή ιστορία από όσο θυμάμαι. Θα της ξαναρίξω 1-2 ματιές και θα επιστρέψω με σχόλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
distaros Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Καααααααααααααααααααααλό.Αλλά πλούτισε το και λίγο,βρε παιδί μου...Κάτιτις παραπάνω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Άνεργε Χάρε, αυτή η ιστορία δημιουργήθηκε στα πλαίσια μίας άσκησης σε μία άλλη ιστοσελίδα, υπό την προτροπή του Βάρδου. Γι'αυτό βγήκε τόσο μικρή. Υπήρχε περιορισμός στις λέξεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 (edited) Εγώ την είχα πρωτοδιαβάσει από το φυλλάδιο του sff που μοιράζαμε στο Fair. Πολύ πολύ καλή ιστορία που σε εμένα προσωπικά φέρνει ντοστογεφσκικές αναμνήσεις, συγκεκριμένα τη συνάντηση του Ιβάν με τον διάβολο στο τελευταίο βιβλίο των Αδελφών Καραμαζώφ, μια από τις αγαπημένες μου σκηνές σε όλη τη λογοτεχνία. Οι ομοιότητες περιλαμβάνουν το γεγονός ότι και στον Ντοστογέφσκι ο διάβολος επιπλήττει τον Ιβάν για σκληρότητα και εγωισμό και του λέει πως θα πληρώσει τελικά , αλλά κυρίως ότι και οι δύο διάλογοι συμβαίνουν στην ουσία στο μυαλό των ηρώων (ο Ιβάν πάσχει από εγκεφαλικό πυρετό, ο Ούλριχ έχει αρχίσει να τρελαίνεται) και κατά βάθος είναι η ίδια η συνείδησή τους που τους τύπτει... Edited January 31, 2005 by The Blackcloak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
month Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Εμένα μου άρεσε το άλλο. Φάτα κάθαρμα ιεροεξεταστή, που καις τους ανθρώπους. Αν και το όνομα του άτυχου ιεροεξεταστή, μου θυμίζει λίγο τον ιππότη Ούρλιχ, τον μεγαλύτερο γκαντέμη του μεσαίωνα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Εμένα μου άρεσε το άλλο. Φάτα κάθαρμα ιεροεξεταστή, που καις τους ανθρώπους Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα τι θα πεις? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts