drowvarius Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Διαβάστε και κρίνετε άλλη μία ιστορία μου Το_στοι_ειό_του_Πειραιά.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drowvarius Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Έχω μία απορία. Αυτήν την ιστοριούλα δεν την διάβασε κανείς; Δεν την έχει κριτικάρει κανένας μέχρι τώρα. Τόσο χάλια είναι;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoyki Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Την γνώμη μου σου την είπα στη συνάντηση φίλτατε... Πολύ καλή και μ'άρεσε που μου είπες οτι ήταν και αληθινή ιστορία... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Elf Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Εγώ την είχα διαβάσει στην GFW και είχα πει την άποψη μου εκεί Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Εμένα πάλι δε με ενθουσίασε καθόλου. Μου φάνηκε πολύ επίπεδη. Ίσως έπρεπε να είχες κάνει πιο ζωντανά τα υπερφυσικά στοιχεία και όχι το δράμα του κοριτσιού. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Πράγματι, θα ήθελα περισσότερα για το στοιχειό αλλά η ιστορία μου θύμησε παλιές διηγήσεις της γιαγιάς μου και με συγκίνησε. Οχι τόσο για το κοριτσάκι, παρ'όλη την δυστυχία της, αλλά γιατί ακόμα και μέσα στην σκληρότητα του κόσμου μπορεί να υπάρξει η μαγεία. Μ'αρεσε επίσης η απλή αλλά πολύ "evocative" (δεν θυμάμαι τώρα τη λέξη στα Ελληνικά) γλώσσα που χρησιμοποίησες. Αν έχεις κι άλλες τέτοιες ιστορίες θα ήθελα σίγουρα να τις διαβσάω κάποια στιγμή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts