Nienor Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Το πήρε κανείς χαμπάρι ότι το ξαναγυρίζουν? Λοιπόν, θα είναι σε σκηνοθεσία του Robert Zemeckis ο οποίος είναι αυτός που έχει κάνει το Πολικό εχπρές (τώρα τελευταία και δεν το λέω προς τιμήν του φυσικά) αλλά και το Forrest Gump και δυο τρία επεισόδια από τις Ιστορίες από την κρύπτη (χεχε) Τα ενδιαφέροντα της υπόθεσης (για μένα πάντα) είναι ότι ο Gaiman έχει βάλει το χεράκι του στη διασκευή του σεναρίου και ότι ο Άντονυ Χόπκινς θα παίξει το βασιλιά Ρόθγκαρ ( πράγμα για το οποίο είμαι ευτυχής). Αν θέλετε να βρείτε τα δικά σας "γιατί" όσον αφορά τη θέαση της ταινίας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Μιχιχι, αυτό δεν το χάνω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Oύτε και γω! Μάλιστα είναι απο τα έπη που μ'αρέσουν πολύ το Βeowulf. http://en.wikipedia.org/wiki/Beowulf To γεγονός πως ο Gaiman έχει "βάλει το χεράκι" του το θεωρώ μάλλον θετικό! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Εχώ την εντύπωση πως θα είναι σάν βιογραφική της ζωής του Beowolf και όχι απλα η ιστορία του με τον Grendel. Πάντως το οτι είναι σκηνοθεσία του Ζεμέκις δέν είναι απαραίτητα καλό. Το πρόσφατο σκανδιναβικό Beowolf μου άρεσε πολύ όπως και το κλασσικό (πια) Beowolf με τον Κριστόφ Λαμπέρ (αξεπέραστο). Ελπίζω και το καινούριο να είναι καλο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Το σκανδιναβικό είναι όντως αρκετά ενδιαφέρον, εγώ με το καινούργιο αινθουσιάστηκα περισσότερο με το Χόπκινς ως Βασιλέα, ενώ το ότι το κάνει ο Ζεμέκις, συμφωνώ, κι εμένα λίγο κακούλι μου φαίνεται εκ πρώτης, απλά προσπαθώ να θυμάμαι το φόρεστ γκαμπ κι όχι τα λοιπά του Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ailleurs Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Μάλλον καλύτερα το "Back to the future" και όχι τα υπόλοιπα (ούτε το Φόρεστ Γκαμπ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oimoderatorseinai Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Χτες την είδα και μπήκα εδώ να δω αν υπάρχει αντίστοιχο post για την απόλυτη επική animation ταινία!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts